Comedonenlepel Mee-eters & Acne Verwijder Set Postdrogist Huismerk

Op voorraad
SKU
7081451878007
Aanbiedingsprijs € 5,95 Normale prijs € 7,00
Deze mooie lederen etui met 5 tools om alle mee-eters te kunnen verwijderen, heb jij deze al in huis? Last van mee-eters & acne waar je maar niet vanaf komt? Vergeet de niet-werkzame maskers die volgens de reviews niet eens werkzaam zijn en alleen maar meer schade aan je huid toebrengen. Gelukkig i ... lees meer

Mee-eters & Acne Verwijderen set

Last van mee-eters & acne waar je maar niet vanaf komt? Vergeet de niet-werkzame maskers die volgens de reviews niet eens werkzaam zijn en alleen maar meer schade aan je huid toebrengen. Gelukkig is er nu een veilig en klinisch bewezen product op de markt die je zal helpen om van lelijke mee-eters en acne af te komen.

Met deze professionele verwijderingsset kun je namelijk zelfs de moeilijkste mee-eters verwijderen. De set bevat 5 verschillende instrumenten waarmee je weer een mooi en egaal gezicht zult krijgen. De instrumenten zijn gemaakt van robuust roestvrij staal en zullen ook niet breken of buigen als je druk uitoefent bij het verwijderen van de mee-eters. Standaard geleverd in een handige lederen opbergetui.

 

Gebruiksaanwijzing Mee-eeters en Acne verwijder set

Om mee-eters zo effectief mogelijk te verwijderen dien je voor voor gebruik je gezicht goed te reinigen met warm water. Dit opent de porieën en voorkomt infecties. Voor een optimale werking is het raadzaam om je gezicht 1 minuut te stomen. Als dit is gebeurd neem je het juiste instrument en omring je met een van de koppen aan de zijkant een mee-eter. Druk rustig totdat de mee-eter openbarst en herhaal dit totdat het gewenste resultaat bereikt is. Reinig de staaf na gebruik met alcohol.

Meer informatie
Merk Postdrogist Huismerk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Comedonenlepel Mee-eters & Acne Verwijder Set Postdrogist Huismerk
Uw waardering