Airmax Neusklem Classic Medium - 2 pack

Aanbiedingsprijs € 11,35 Normale prijs € 16,50
Op voorraad
SKU
8717662570681

De Airmax neusspreider (ook wel neusclip genoemd) is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van directe luchtwegverwijders. De vorm van de Airmax is door luchtstroomexperts ontwikkeld en de werking door KNO-artsen getest. De Airmax verwijdt het smalste gedeelte van de neus, daar waar de ... lees meer

Airmax Neusklem Classic Medium - 2 pack


Wat is een Airmax neusspreider?

De Airmax neusspreider (ook wel neusclip genoemd) is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van directe luchtwegverwijders. De vorm van de Airmax is door luchtstroomexperts ontwikkeld en de werking door KNO-artsen getest. De Airmax verwijdt het smalste gedeelte van de neus, daar waar de luchtstroming normaal gesproken tegen wordt gewerkt.

 

Resultaat van een Airmax Medium

De Airmax neusspreider Medium is een wetenschappelijk bewezen anti-snurkmiddel. Het gebruik van de Airmax Medium verlicht de neusademhaling en verbetert de luchtstroom met als resultaat:

-Minder last van snurken

-Minder last van ademhalingsproblemen

-Minder problemen bij een verstopte neus (bij verkoudheid, allergie en zwangerschap)

-Meer lucht door de neus tijdens het sporten

-Beter uitgerust in de morgen

-Minder/geen behoefte aan neusdruppels

De Airmax Medium kan gereinigd worden met water en zeep. De Airmax mag maar door een persoon gebruikt worden om besmetting tijdens een eventuele verkoudheid te voorkomen.
 

Over Airmax

Airmax BV. is gestart als onderneming in 2002. Na drie lange jaren van onderzoek en ontwikkeling werd in 2005, met trots, het eerste product in de markt gezet, Airmax. Airmax is een medisch hulpmiddel dat ervoor zorgt dat men vrijer kan ademen door de neus. Wat Airmax zo bijzonder effectief maakt is de werking van binnenuit. Het product verwijdt van binnenuit het smalste gedeelte van de neus, zonder dat dit opvalt aan de buitenkant. Sinds de oprichting houdt de onderneming zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe ‘tools’ op het gebied van Keel, Neus en Oorkunde (KNO). Zo is er samengewerkt met Prof. Dr. K. Vogt uit Duitsland aan een ‘tool’ voor specialisten dat de kracht van de ademhaling door de neus meet op vier verschillende manieren, de Rhinomanometer. In de toekomst wil de onderneming zich nog meer gaan specialiseren op het gebied van ademhalen door de neus. Airmax BV is een onderneming die meedenkt met specialisten en zich daarnaast ook richt op de consument.

 

 

Meer informatie
Levertijd Vandaag
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Airmax Neusklem Classic Medium - 2 pack
Uw waardering