Airmax Neusklem Classic Small - 1 pack

Op voorraad
SKU
8717662571169
Aanbiedingsprijs € 6,35 Normale prijs € 10,50

Airmax Snurkers (Maat S) vergemakkelijk het inademen door de neus. Daarmee verbeter je de luchtstroom met als resultaat: Minder last van snurken ,Minder benauwdheid bij verkoudheid ,Minder benauwdheid bij luchtwegallergie, Minder behoefte aan neusdruppels, Meer lucht tijdens het sporten, Betere A ... lees meer

Airmax Neusklem Classic Small - 1 pack

Airmax Snurkers (Maat S) vergemakkelijk het inademen door de neus. Daarmee verbeter je de luchtstroom met als resultaat: Minder last van snurken ,Minder benauwdheid bij verkoudheid ,Minder benauwdheid bij luchtwegallergie, Minder behoefte aan neusdruppels, Meer lucht tijdens het sporten, Betere After Burn , Goed geslapen uitgerust.
 

Resultaat van een Airmax Small

De Airmax neusspreider Small is een wetenschappelijk bewezen anti-snurkmiddel. Het gebruik van de Airmax Small verlicht de neusademhaling en verbetert de luchtstroom met als resultaat:
  • Minder last van snurken
  • Minder last van ademhalingsproblemen
  • Minder problemen bij een verstopte neus (bij verkoudheid, allergie en zwangerschap)
  • Meer lucht door de neus tijdens het sporten
  • Beter uitgerust in de morgen
  • Minder/geen behoefte aan neusdruppels

Over Airmax

Airmax BV. is gestart als onderneming in 2002. Na drie lange jaren van onderzoek en ontwikkeling werd in 2005, met trots, het eerste product in de markt gezet, Airmax. Airmax is een medisch hulpmiddel dat ervoor zorgt dat men vrijer kan ademen door de neus. Wat Airmax zo bijzonder effectief maakt is de werking van binnenuit. Het product verwijdt van binnenuit het smalste gedeelte van de neus, zonder dat dit opvalt aan de buitenkant. Sinds de oprichting houdt de onderneming zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe ‘tools’ op het gebied van Keel, Neus en Oorkunde (KNO). Zo is er samengewerkt met Prof. Dr. K. Vogt uit Duitsland aan een ‘tool’ voor specialisten dat de kracht van de ademhaling door de neus meet op vier verschillende manieren, de Rhinomanometer. In de toekomst wil de onderneming zich nog meer gaan specialiseren op het gebied van ademhalen door de neus. Airmax BV is een onderneming die meedenkt met specialisten en zich daarnaast ook richt op de consument.

 

Meer informatie
Merk Airmax
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Airmax Neusklem Classic Small - 1 pack
Uw waardering