Airmax Neusklem Sport Small - 2 pack

Op voorraad
SKU
8717662570650
Aanbiedingsprijs € 12,74 Normale prijs € 19,11
Airmax® Sport Small (maat: S) is speciaal ontwikkeld om de sportprestaties te verbeteren. Door het gebruik van Airmax® krijg je meer lucht en dringt de zuurstof door tot dieper in de longen. Het gebruik van Airmax® Sport zorgt voor: Een betere opening van de neus, Meer zuurstof, Meer energie, ... lees meer

Airmax Neusklem Sport Small - 2 pack 

Airmax® Sport Small (maat: S) is speciaal ontwikkeld om de sportprestaties te verbeteren. Door het gebruik van Airmax® krijg je meer lucht en dringt de zuurstof door tot dieper in de longen.
Het gebruik van Airmax® Sport zorgt voor: Een betere opening van de neus, Meer zuurstof, Meer energie, Betere sportprestaties, Een betere afterburn.

 

Over Airmax

Airmax BV  is gestart als onderneming in 2002. Na drie lange jaren van onderzoek en ontwikkeling werd in 2005, met trots, het eerste product in de markt gezet, Airmax. Airmax is een medisch hulpmiddel dat ervoor zorgt dat men vrijer kan ademen door de neus. Wat Airmax zo bijzonder effectief maakt is de werking van binnenuit. Het product verwijdt van binnenuit het smalste gedeelte van de neus, zonder dat dit opvalt aan de buitenkant. Sinds de oprichting houdt de onderneming zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe ‘tools’ op het gebied van Keel, Neus en Oorkunde (KNO). Zo is er samengewerkt met Prof. Dr. K. Vogt uit Duitsland aan een ‘tool’ voor specialisten dat de kracht van de ademhaling door de neus meet op vier verschillende manieren, de Rhinomanometer. In de toekomst wil de onderneming zich nog meer gaan specialiseren op het gebied van ademhalen door de neus. Airmax BV is een onderneming die meedenkt met specialisten en zich daarnaast ook richt op de consument.

 

Meer informatie
Merk Airmax
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Airmax Neusklem Sport Small - 2 pack
Uw waardering