Ambi Pur Textiel 500 ml Classic

Niet op voorraad
SKU
8001090221759
Aanbiedingsprijs € 3,89 Normale prijs € 5,15
De Classic geur haalt de buitenlucht naar binnen met de frisse geur van in de wind gedroogde was. De Ambi Pur textielverfrissers zijn een verademing voor moeilijk te wassen stoffen als bankovertrekken, gordijnen en tapijten.

Ambi Pur Textiel 500 ml Classic

 

De Ambi Pur textielverfrisser spray met Odourclear-technologie zuivert je textiel van hardnekkige geuren en laat een lichte, frisse geur achter.

De Classic geur haalt de buitenlucht naar binnen met de frisse geur van in de wind gedroogde was. De Ambi Pur textielverfrissers zijn een verademing voor moeilijk te wassen stoffen als bankovertrekken, gordijnen en tapijten. Elke dag dringen er in de stoffen in je huis hardnekkige geuren die met de tijd geleidelijk aan terug in de lucht komen. Ambi Pur met zijn nieuwe en unieke Odourclear-technologie, een technologie die geurtjes elimineert, zuivert je textiel van hardnekkige geuren zodat jij en je gasten met een glimlach kunnen ademen. Probeer het volledige assortiment Ambi Pur producten met de unieke Odourclear-technologie waaronder de Ambi Pur lucht- en autoverfrisser. Probeer ook de Ambi Pur 3Volution Elektrische Luchtverfrissers voor de voortdurende eliminatie van geuren, tot 90 dagen lang.

- De Classic geur haalt de buitenlucht naar binnen met de frisse geur van in de wind gedroogde was
- Dermatologisch getest
- Veilig te gebruiken in de buurt van katten en honden

Meer informatie
Merk Ambi-Pur
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ambi Pur Textiel 500 ml Classic
Uw waardering