Garnier Ambre Solaire Zonnebrandcrème 50 ml Baby SPF 50+ Hypoallergeen Reisformaat

Op voorraad
SKU
3600541183131
Aanbiedingsprijs € 3,79 Normale prijs € 8,35
Deze hydraterende zonnemelk beschermt tegen de zon en voorkomt uitdroging van de huid. De textuur is niet vet en plakt niet. Het is gemakkelijk aan te brengen, trekt snel in en laat geen witte strepen achter. Handig reisformaat voor onderweg. Zonbeschermingsfactor 30 is geschikt voor de lichte huid ... lees meer

Garnier Ambre Solaire Zonnebrandcrème 50 ml Baby SPF 50+ Hypoallergeen Reisformaat

Deze hydraterende zonnemelk beschermt tegen de zon en voorkomt uitdroging van de huid.
- De textuur is niet vet en plakt niet
- Gemakkelijk aan te brengen, trekt snel in en laat geen witte strepen achter
- Handig reisformaat voor onderweg
- Dermatologisch getest

Zonbeschermingsfactor 30 is geschikt voor de lichte huid die gemakkelijk bruint.

Hoe werkt het?
De formule bevat Mexoryl® SX, een geavanceerd gepatenteerd filtersysteem. Dit biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van en vroegtijdige huidveroudering door UVA en UVB-stralen. Daarnaast is de formule verrijkt met antioxidant Vitamine Cg.

Hoe te gebruiken
Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

 

Over Garnier

Van de ontwikkeling van de eerste haar lotion in 1904 tot de meest ontwikkelde schoonheidsproducten van vandaag de dag: bij Garnier houden we nooit op met innoveren. Garnier heeft zich over de afgelopen eeuw, stapje bij stapje, ontwikkeld tot de expert op gebied van natuurlijke schoonheid.

Meer informatie
Merk Garnier Ambre Solaire
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Garnier Ambre Solaire Zonnebrandcrème 50 ml Baby SPF 50+ Hypoallergeen Reisformaat
Uw waardering