Garnier Ambre Solaire Zonnebrand crème 50 ml UV Sensitive SPF50

-35%
Op voorraad
SKU
3600541276499
Aanbiedingsprijs € 7,89 Normale prijs € 12,19
Ambre Solaire SPF 50 is een zonnebrandcrème speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, aan te brengen op het gezicht en decollete. De formule biedt extra bescherming tegen lange UVA stralen die diep doordringen in de huid en bijzonder schadelijk zijn voor de gevoelige huid. Verder is het een hypoa ... lees meer

Garnier Ambre Solaire Zonnebrand crème 50 ml UV Sensitive SPF50

Ambre Solaire Sensitive Expert + Gezichtscrème:
• Beschermt de huid tegen UVA, lange UVA en UVB straling
• Hydrateert de huid
• Hypoallergeen en niet vet

Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert gezichtscrème
Deze crème is ontwikkeld voor de gevoelige huid van het gezicht, is comfortabel om te dragen en trekt snel in. De crème beschermt en hydrateert, zonder de huid glanzend of vet te maken. het product laat geen witte strepen achter en is geschikt voor dagelijks gebruik. De crème is speciaal voor de lichte, gevoelige en zon-intolerante huid.

Hoe te gebruiken?
Breng het product vlak voor blootstelling aan de zon royaal aan. Om bescherming te behouden regelatig en royaal aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Onvoldoende hoeveelheid van het product vermindert het beschermingsniveau. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddelijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet wanneer een zonnebrandproduct wordt gebruikt, omdat het geen 100% bescherming geeft.

Over Garnier

Van de ontwikkeling van de eerste haar lotion in 1904 tot de meest ontwikkelde schoonheidsproducten van vandaag de dag: bij Garnier houden we nooit op met innoveren. Garnier heeft zich over de afgelopen eeuw, stapje bij stapje, ontwikkeld tot de expert op gebied van natuurlijke schoonheid.

Meer informatie
Merk Garnier Ambre Solaire
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Garnier Ambre Solaire Zonnebrand crème 50 ml UV Sensitive SPF50
Uw waardering