Garnier Ambre Solaire Zonnebrandcrème 50 ml UV Sport SPF 30 Gezicht & Lichaam

Op voorraad
SKU
3600541704510
Aanbiedingsprijs € 4,45 Normale prijs € 7,45
Tijdens het sporten in de buitenlucht willen we nog wel eens vergeten wat de risico's van de zon zijn. UV Sport is onze eerste multiresistente zonbescherming, speciaal ontwikkeld voor sportieve mensen en getest onder extreme omstandigheden. Zéér waterresistent, getest na 80 minuten onder water. Zw ... lees meer

Garnier Ambre Solaire Zonnebrandcrème 50 ml UV Sport SPF 30 Gezicht & Lichaam

Ambre Solaire UV Sport Reisformaat Zonnemelk met SPF 30
• Bescherming tijdens sportieve activiteiten en getest in extreme omstandigheden
• Water- en zweetbestendig
• Snel geabsorbeerd

HET PRODUCT:
Garnier Ambre Solaire brengt zijn eerste zonbescherming voor sportieve activiteiten en getest in extreme omstandigheden. Water- en zweetbestendig voor een maximale grip op de huid. Droge aanraking formule, snel geabsorbeerd.

HOE WERKT HET:
Met zijn gepatenteerde filtersysteem met Mexoryl XL is deze beschermede spray multi-resistent en biedt deze een uniforme bescherming die de huid volgt in al zijn bewegingen.

HOE TE GEBRUIKEN:
Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Een zonbeschermingsproduct biedt geen 100% bescherming tegen de zon. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

Over Garnier

Sinds haar oprichting in Frankrijk in 1904 biedt Garnier innovatieve en efficiënte schoonheidsproducten voor mannen en vrouwen. Onze producten hebben een sterke oorsprong uit de natuur, verrijkt met de beste natuurlijke ingrediënten. De producten worden ontwikkeld uit een verregaande expertise en passie voor een gezond uitziende huid en haar. Garnier streeft ernaar om gezonde schoonheid voor iedereen toegankelijk te maken, een gezonde schoonheid die mensen bij elkaar brengt.

 

Meer informatie
Merk Garnier Ambre Solaire
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Garnier Ambre Solaire Zonnebrandcrème 50 ml UV Sport SPF 30 Gezicht & Lichaam
Uw waardering