Garnier Ambre Solaire Zonneolie 150 ml SPF 15

Niet op voorraad
SKU
3600540873392
Aanbiedingsprijs € 10,35 Normale prijs € 12,99

Garnier Ambre Solaire Beschermende Zonneolie SPF15 helpt je bij het krijgen van een mooie, langdurige tint. De zonneolie met karitéboter zorgt voor optimale hydratie. De formule bevat vitamine E dat de huid voedt zonder plakkerig te worden. De waterproof zonneolie met zonbeschermingsfactor 15 be ... lees meer

Garnier Ambre Solaire Zonneolie 150 ml SPF 15

Ambre Solaire zonneolie:
• Voedt de huid
• Optimale bruining
• Diepe teint
• Satijnen glans
• Aangename geur

HET PRODUCT:
De zonneolie spray SPF 15 van Garnier Ambre Solaire helpt bij het verkrijgen van een diepe, langdurige teint. Zonbeschermingsfactor 15 is geschikt voor de huid die snel bruint.

HOE WERKT HET:
Door de lage zonbeschermingsfactor biedt deze zonneolie maar een geringe bescherming tegen de schadelijke UVA- en UVB-stralen. De formule is verrijkt met verzorgende karitéboter voor een zijdezacht gevoel.

HOE TE GEBRUIKEN:
Niet direct in het gezicht spuiten. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag (tussen 11u en 15u). Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook bij gebruik van een zonnebrandproduct, want deze biedt géén 100% bescherming. Het is aanbevolen om een pet of hoed, T-shirt en zonnebril te dragen. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Vermijd contact met textiel.

Meer informatie
Merk Garnier Ambre Solaire
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Garnier Ambre Solaire Zonneolie 150 ml SPF 15
Uw waardering