Axe Deodorant Spray 150 ml 2012 All Day Fresh

Niet op voorraad
SKU
8710447285305
Aanbiedingsprijs € 1,85 Normale prijs € 3,69

Axe 2012: Final Edition Deodorant Spray biedt u een heerlijke geur die u de optimaal verfrist en hele dag omhult. Het spannende karakter is zo spannend dat het haast te vergelijken is met de ondergang van de wereld. Leef vandaag nog op het randje met een vleugje citrus, sterk metaal en sensueel h ... lees meer

Axe Deodorant Spray 150 ml 2012 All Day Fresh

Axe 2012: Final Edition Deodorant Spray biedt u een heerlijke geur die u de optimaal verfrist en hele dag omhult. Het spannende karakter is zo spannend dat het haast te vergelijken is met de ondergang van de wereld. Leef vandaag nog op het randje met een vleugje citrus, sterk metaal en sensueel hout.

Hoe te gebruiken?
Draai de dop om de spuitkop tevoorschijn te halen en houdt de deodorant ongeveer 15cm van uw lichaam. Druk op de sproeiknop en omhul uzelf met de spannende geur. Een korte beweging op uw borst moet genoeg zijn om indruk te maken.

Waarschuwingen
Spray niet op minder dan 15 cm afstand. Vermijd directe inhalatie. Spuit slecht kort en gebruik enkel in goed geventileerde ruimtes. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid. Buiten bereik van kinderen houden. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Verpakking staat onder druk: kan barsten bij verhitting. Bescherm tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Alleen leeg weggooien.

Ingrediënten
Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Citral, Gerianol, Limonene, Linalool.

Meer informatie
Merk Axe
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Axe Deodorant Spray 150 ml 2012 All Day Fresh
Uw waardering