Axe de onweerstaanbare deodorant voor man en vrouw.

  • Geplaatst op
  • Door Berat
  • 0
Axe de onweerstaanbare deodorant voor man en vrouw.

 

Axe de onweerstaanbare deodorant voor man en vrouw.

Iedereen kent het bekende Axe merk wel. De super opvallende reclame spotjes en onweerstaanbare geurtjes. Een van de meest populaire deodorant voor jongeren en ouderen.

De Axe effect.

Axe is een wereld leidende merk als het gaat om deodorant en andere verzorg producten. In vele landen weten mensen gelijk waar het over gaat als Axe ter sprake komt. De ook wel bekende “Axe effect” dat uitgebeeld wordt in de reclame spots van het bekende merk, wat ervoor zorgt dat vrouwen extreem gek worden op de geur van de man die de Axe deodorant gebruikt. Dit is natuurlijk een droom van de meeste mannen. Hierdoor is het populair geworden en blijft het steeds groeien in de markt.

Verschillende soorten Axe.

Axe deodorant staat bekend om zijn unieke geurtjes. Van leer + koekjes tot aan Axe Afrika en chocolate. Direct na de lancering van deze nieuwe Axe geur was de video van Axe Leer + Koekjes een grote hit op YouTube.  Er werd ook op de radio volop over gediscussieerd of Leer + Koekjes nou een lekkere combinatie zou zijn? Wil je ruiken naar de achterbank van een oude auto waarop de kids koekjes hebben zitten kruimelen, was de vraag. Uiteindelijk bleek dat de combinatie toch wel verrassend was bij de consumenten, wat natuurlijk het hoofddoel was van Axe.

Waarom is Axe zo populair?

Axe deelt veel emoties via zijn reclame campagnes. Zo gaat de ene keer over engelen die vallen van de hemel of wereldleiders die “peace” moeten maken inplaats van “war”. Omdat dit gaat over grote onderwerpen die zich in de wereld afspelen, en deze op een leuke manier naar voren brengen, pakt het grote aandacht van de potentiele consumenten. Hierdoor heeft u hem zelf vast ook ergens voorbij zien komen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden