Weg met die mee-eters!

  • Geplaatst op
  • Door Laura
  • 0
Weg met die mee-eters!

Blackhead maskers, iedereen kent ze inmiddels wel. Deze "wonder" maskertjes zie je ineens overal en zijn in zeer korte tijd erg populair geworden. Heel veel mensen hebben last van Mee-eters... Dit kan nu voor eens en voor altijd klaar zijn dankzij het Pilaten Blackhead masker! Ga jouw mee-eters te lijf met dit populaire masker!

 

Wat is een blackhead masker?

Als je de verpakking van een blackhead masker open maakt, komt er een zwarte, bijna vloeibare massa uit. In de open lucht droogt de zwarte plakkerige massa langzaam op en vervolgens blijven alle onzuiverheden er aan vast kleven. Klinkt erg bijzonder, maar werkt het ook echt zo goed? Het antwoord op deze vraag is met grote overtuiging Ja! Het werkt echt! 

 

Hoe gebruik je een blackhead masker?

Het peel-off masker is erg makkelijk in gebruik. Je smeert de zwarte massa op je gezicht. Het handigste is het om een kwastje te gebruiken om zo het masker zo gelijk mogelijk aan te brengen op de huid. Het is belangrijk dat je hier niet te lang over doet, omdat het masker direct begint met opdrogen. Vermijd je lippen, ogen en vooral je wenkbrauwen. Heb je dit gedaan? Dan kun je een half uurtje rustig TV gaan kijken of je favoriete tijdschrift lezen. Probeer niet te lachen (hoe grappig het er ook uitziet in de spiegel ;)) om te voorkomen dat het masker breekt.

 

Een half uurtje later.....

 

Je kunt nu voorzichtig het masker van je gezicht af gaan halen. Doe dit door voorzichtig aan de zijkant van het masker te beginnen en vervolgens de rest van het masker langzaam van je gezicht af te trekken. Trek het masker niet te snel van je gezicht af, dit kan redelijk pijnlijk zijn. De achtergebleven restjes van het blackhead  masker kun je met warm water van je gezicht af spoelen. 

 

En Voila, je gezicht voelt weer heerlijk zacht en alle vervelende mee-eters zijn verdwenen. Heb je nou echt hele erge hardnekkige mee-eeters, gebruik het masker dan een aantal keer. Probeer het blackhead masker niet meerdere keren op 1 dag te gebruiken omdat de huid tussendoor moet herstellen van deze kleine beauty behandeling. 

 

Ben jij na het lezen van deze blog ook benieuwd naar het masker geworden? Bestel dan jouw eigen blackhead maskers hier, en laat ons weten wat jouw ervaring met het blackhead masker is! We zijn benieuwd! :)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden