NIEW NIEUW NIEUW! Postdrogist eigen producten!

  • Geplaatst op
  • Door Laura
  • 0
NIEW NIEUW NIEUW! Postdrogist eigen producten!

Postdrogist.nl heeft iets nieuws! Sinds kort produceren wij zelf een groot deel van onze producten! Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van onze producten zo goed mogelijk is, voor een zo best mogelijke prijs!

De eerste producten met onze eigen logo zijn al binnen:

 

De producten in eigen productie zijn herkenbaar aan ons opvallende logo!:) Wil jij zeker zijn van de beste kwaliteit voor de laagste prijs? Bekijk dan alle producten met ons eigen logo! Zo weet je zeker dat je de beste prijs-kwaliteitsverhouding in huis haalt!

Heb jij last van vervelende puistjes en mee-eters? Dan is dit handige etuitje van Postdrogist zeker een aanrader!

 

Met dit super handige setje kun je in een handomdraai al je mee-eters en puistjes verwijderen. Heel erg handig dus! Waarschijnlijk ben je al bekend met de Pilaten blackhead maskers. Door dit setje te gebruiken in combinatie met de blackhead maskers, werk je heel erg effectief alle oneffenheden op de huid weg.

 

Ben jij nog niet bekend met de blackhead mee-eter maskertjes? Lees hier de blog over deze super handige maskertjes! Pilaten heeft al jarenlang ervaring op het gebied van huidonzuiverheden, waardoor de blackhead maskertjes bewezen effectief zijn voor mee-eters.

 

Meer producten van Pilaten

Kun jij geen genoeg krijgen van de verzorgende en reinigende producten van Pilaten? Dan zijn deze producten van Pilaten misschien ook interessant voor jou!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden