Postdrogist Opzetborstels

  • Geplaatst op
  • Door Yvonne
  • 0
Postdrogist Opzetborstels

 

Prijs Oral-B opzetborstels

Gebruikers van een Oral-B elektrische tandenborstel weten dat opzetborstels duur zijn. Voor vier opzetborstels van bijvoorbeeld de precision clean variant betaal je al gauw 16 euro. Er zijn nog duurdere varianten die Oral-B aanbiedt en deze worden verkocht voor niet minder dan 20 euro. Ondanks het feit dat een pakje van vier borstels maanden meegaat, is het toch een dure aanschaf. Er zijn ook gebruikers die de borstels nog vaker vervangen, bijvoorbeeld om de 3 weken, waardoor een pakje van 4 opzetborstels nog sneller gebruikt is. Postdrogist.nl adviseert om opzetborstels na ongeveer een maand te vervangen, het gaat hier niet om de haartjes die na een maand beschadigd zijn, maar uit hygiënische redenen wordt er geadviseerd vanuit Postdrogist.nl om de opzetborstels te vervangen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat weinig consumenten hun opzetborstel of tandenborstel goed wassen na het tanden poetsen. Het is dus niet hygiënisch om pas na drie maanden de opzetborstels weer te vervangen. 

Postdrogist.nl opzetborstels als alternatief

Postdrogist.nl heeft opzetborstels geproduceerd die precies passen op de meeste Oral-B elektrische tandenborstels. Het gaat hierbij om de universele opzetborstels die lijken op de ''Precision clean'' versie van Oral-B. De opzetborstels van Postdrogist.nl gaan lang mee maar wij adviseren om eens per maand de borstels te vervangen uit hygiënische redenen. Uiteraard ben je geheel vrij om de borstels langer te gebruiken, de borstels zijn hier kwalitatief geschikt voor om tot drie maanden te gebruiken bij normaal gebruik (2 keer per dag tandenpoetsen). 

De opzetborstels worden voor verrassend lage prijzen aangeboden. Koop nu de opzetborstels geschikt voor Oral-B elektrische borstels. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden