Scheren hoeft niet duur te zijn! :)

  • Geplaatst op
  • Door Laura
  • 0
Scheren hoeft niet duur te zijn! :)

Scheermesjes zijn duur! Scheren wordt hierdoor minder leuk, maar dat willen we helemaal niet?!?

(Bijna) iedereen scheert zich. Hierdoor hebben scheermesjes verkopers een enorme doelgroep. Een nadeel is echter dat er dan ook heel veel bedrijven zijn die deze scheermesjes verkopen. De vraag is echter, waarom zijn scheermesjes zo duur!? Voor ons is dit echt een raadsel.

 

Het meest populaire merk op het gebied van scheermesjes is Gillette en zijn daarmee het best verkochte scheermesjes merk van Nederland Scheermesjes van het merk Gillette zijn het meest bekend en worden ook het meest verkocht. De Gillette Fusion scheermesjes zijn enorm populair, zo ook de Gillette Mach 3 scheermesjes die op een zekere nummer 2 staat. Doordat Gillette zo populair is, wordt het ook gezien als een zeer betrouwbaar merk!

Voor vrouwen heeft Gillette ook een brede lijn, bijvoorbeeld de Gillette Venus scheermesjes zijn erg populair onder vrouwen. 

 

Het verschil tussen A en B merken

Door deze dure scheermesjes verschijnen er diverse andere aanbieders die proberen scheermesjes voor een betere prijs aan te bieden. Zo is bijvoorbeeld Wilkinson veel goedkoper dan Gillette. Is de kwaliteit dan echt veel slechter? Dit hebben wij getest!

 

Wat blijkt, de kwaliteit is niet per se slechter, het scheren voelt anders aan. Bij iemand met een zware baard kan de Gillette Fusion met 5 scheerbladen inderdaad soepeler scheren. Bij iemand met een lichte baard valt dit reuze mee en is het verschil minimaal. De 5 scheerbladen zijn dan eigenlijk onnodig en er is dan ook bijna geen verschil met een 3 bladen scheersysteem. 

 

Scheermesjes in ons assortiment

Postdrogist.nl biedt scheermesjes van Gillette en Wilkinson voor lagere prijzen dan andere aanbieders. Wij leveren dagelijks honderden scheermesjes aan klanten door heel het land. Door onze goede contacten met onze leverancier doen wij ons uiterste best om de prijzen zo laag mogelijk te houden. 

 

Betaal niet langer te veel en bestel je scheermesjes bij Postdrogist.nl! :)

 

Bekijk hier ons productpagina met alle soorten scheerproducten van verschillende A merken 

Reacties

  1. didrix didrix

    Wilkinson en Gillette zijn beiden merknamen van hetzelfde bedrijf, namelijk Procter and Gamble. Er is dus geen enkele concurrentie in de (cartridge-)scheermarkt en daarom zijn de prijzen zo absurd. Productiekosten van een fusion opzetstuk zijn ongeveer 5 cent, verkoopprijs 2.50 (internet) tot 4.50 (supermarkt). Het verschil tussen de prijzen op internet en in de supermarkt toont ook weer de prijsstrategie aan.

    Als je een goedkoper alternatief wil proberen kan je een safety razor gebruiken. Het kost iets meer tijd, maar geeft minstens een gelijkwaardig glad scheerresultaat met minder irritatie, geen ingegroeide haren (dit was mijn grootste probleem met gillette fusion) en mesjes zijn een fractie van de prijs.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden