Silicone Make-up blender of Make-up Spons? Probeer de Silisponge!

  • Geplaatst op
  • Door Laura
  • 0
Silicone Make-up blender of Make-up Spons? Probeer de Silisponge!

Silicone Make-up blender of Make-up Spons? Probeer de Silisponge! Gaat jouw foundation ook zo snel op doordat je Make-up blender alles opzuicht? Probeer dan de Silispong! Lees verder om er achter te komen wat de voordelen zijn van de silisponge!

Bespaar op Make-up!

De silisponge ziet er misschien een beetje raar uit, maar het werkt echt! Bespaar opvallend veel op jouw foundation door over te stappen naar de silisponge! De stoffen Make-up blender zuigt veel foundation op bij het gebruik, waardoor deze erg snel opgaat en verdwijnt in het sponsje. Super zonde! Omdat de Silisponge zo glad is, zuigt deze geen Make-up op en bespaar je dus automatisch!

 

Makkelijk schoon te maken

De silisponge heeft natuurlijk nog meer voordelen dan besparen van foundation. Omdat de sponge zo glad is, is deze makkelijk schoon te maken met water en zeep! Hierdoor is de Silisponge veel minder gevoelig voor bacteriën. De Silisponge kun je heel eenvoudig schoonmaken met een beetje water en zeep, je droogt hem af, en voila, je kunt de silisponge weer gebruiken.

 

Gladder resultaat

Omdat de Silisponge zo glad is, is het resultaat ook veel gladder en egaler. Foundation ziet er veel natuurlijker uit en je bent veel sneller klaar! De Silisponge brengt de Make-up egaal aan zonder strepen en vegen!

Bij de gewone Make up blender wordt het resultaat vaak vlekkerig en is het lastig om de foundation goed en glad aan te brengen. Dit komt ook mede doordat de blender de foundation grotendeels opzuigt. 

Met de Silisponge ben je van deze ongemakken af! De foundation wordt mooi en egaal aangebracht waardoor het resultaat er veel natuurlijker uitziet!

 

Fancy kleuren! 

Behalve dat deze silisponge super praktisch is, is deze ook verkrijgbaar in super fancy! 

Bestel nu zelf jouw eigen Silisponge en ontdek de vele voordelen!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden