W7 Hét make-up merk!

  • Geplaatst op
  • Door Laura
  • 0
W7 Hét make-up merk!

Ben jij ook benieuwd of de W7 palletten net zo goed als portemonnee vriendelijk zijn!? Lees snel verder en kom erachter! :)

W7!

Voor diegene onder ons die nog niet bekend zijn met het merk, eerst een korte introductie. W7 is een make-upo pgericht in 2002 in Londen. Eén groot voordeel van dit merk, is dat het compleet dierproef vrij is! Dit is iets wat maar weinig make-up merken kunnen zeggen. W7 richt zich vooral op het maken van betaalbare make-up. Super voordelig dus, aangezien de meeste make-up merken toch wel een aanslag op de portemonnee zijn.

 

W7 Palletten

W7 heeft een groot aantal verschillende W7 palletten in het assortiment. Ieder pallet heeft zijn eigen kleurencombinaties, vaak in een bepaalde kleur range. Hierdoor kun je je hele make-up in stijl aanbrengen. Op de achterkant van ieder pallet is te zien welke 12 kleuren er aan de binnenkant zitten. Alle oogschaduws hebben hun eigen unieke naam, super creatief ^^. 

 

Als we kijken naar verschillende beauty bloggers, zijn er alleen maar lovende woorden te vinden over deze palletten. De palletten hebben een intense kleur en vervagen niet. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een Make-up Fixer, kun je de hele dag genieten van jouw mooie make up! 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden