Waarom Durex? Daarom Durex!

  • Geplaatst op
  • Door Laura
  • 0
Waarom Durex? Daarom Durex!

Anno 2017 zijn er nog steeds hardstikke veel vrouwen die hun eigen genot in de slaapkamer op de tweede plaats zetten. Durex is het hier niet mee eens en wil hier verandering in brengen door middel van Durex Play Gels.

Durex probeert constant te innoveren met haar producten. Op het gebied van voorbehoedsmiddelen zijn er nog veel meer merken die ook zeker veilig zijn. Waarom dan kiezen voor Durex...? Een condoom is toch een condoom? Wil jij het antwoord weten op deze vraag? Lees dan verder en laat je overtuigen. 

 

 

De Big O

Durex pleit voor een orgasme voor iedereen, dus niet alleen voor mannen, maar voor allebei! Uit een onderzoek van Durex blijkt dat er een groot verschil zitten tussen mannen en vrouwen. Tijd voor een nieuwe revolutie dus, vindt Durex. 

 

Het belang van de Big O mag niet onderschat worden. 2 op de 3 vrouwen beleefd deze niet altijd tijdens de seks, maar geeft desalnietemin aan wel tevreden te zijn met hun seksleven. Durex vindt dit raar. Een big O helpt mee aan een gezond en gelukkig leven. Dit heeft te maken met endorfine, een stofje dat op dat moment vrij komt. Endorfine zorgt voor een positieve stemming, ontspanning en minder kans op stress-gerelateerde ziektes en een zelfverzekerd gevoel! 

 

Allemaal voordelen dus! Om het verschil tussen mannen en vrouwen op te lossen heeft Durex meerdere producten bedacht. Een voorbeeld hiervan zijn de Durex Orgasmic Condooms. Deze condooms zorgen voor een kleine vertraging bij de man en een intensere ervaring bij de vrouw! Zeker het proberen waard. 

 

Dus waarom Durex?

Dus, waarom Durex? Omdat Durex er alles aan doet om de intieme momenten nog specialer en intenser te maken. Niet alleen voor hem, maar ook voor haar. Durex probeert steeds verder te innoveren om zo de intieme momenten zo uniek en speciaal mogelijk te maken! 

 

Ben jij na het lezen van deze blog ook overtuigd van Durex? Bekijk dan ons ruime assortiment van Durex producten

 

Daarom Durex!

Durex

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden