Waarom zijn Pampers zo duur?

  • Geplaatst op
  • Door Laura
  • 2
Waarom zijn Pampers zo duur?

Pampers is misschien wel het meest bekende luier merk in Nederland. Dit maakt ze helaas ook juist duurder dan andere merken...Dit heeft te maken met prijzen die groothandels rekenen voor deze pampers. 

 

Kwaliteit van Pampers

Als we kijken naar de kwaliteit van de verschillende soorten luiers, is pampers ook inderdaad beter, beter absorberend en de pampers van maat 1 tot en met maat 3 hebben zelfs een urine indicator. Dit is erg handig en een groot voordeel ten opzichte van andere luier merken. 

 

Alle Pampers worden uitgebreid getest op veiligheid en kwaliteit. Op het hoofdkantoor van Pampers wordt er geluisterd naar alle moeders die Pampers gebruiken. De kans op een allergische reactie bij het gebruik van Pampers is heel erg klein. De controle van de Pampers op kwaliteit en veiligheid begint al bij het selecteren van de beste materialen. Alle bestanddelen worden strikt onderzocht en zijn niet gevaarlijk. 

 

Als we terugkomen op de vraag "Waarom zijn Pampers zo duur?", begint dit steeds duidelijker te worden. Voor die prijs, weet je ook zeker dat je een kwalitatief goed en veilig product in huis hebt gehaald. 

 

Soorten Pampers

Er zijn vele verschillende soorten Pampers. De bekendste Pampers die er op dit moment zijn, zijn de New Baby, Baby Dry, Active Fit en Simply Dry. De Baby Dry luiers zijn de meest bekende soort omdat deze goed absorberen. De Active Fit Pampers zijn de luiers met de beste pasvorm voor een kleine avonturier. Deze Pamper beweegt goed mee met iedere houding en zorgt voor extra lange speeltijd. 

 

Pampers op Postdrogist.nl

Ook postdrogist.nl biedt uiteraard Pampers aan. Doordat wij hele goede contacten hebben met onze leverancier, en deze Pampers in grote hoeveelheden inkopen, kunnen wij de prijzen heel erg laag houden en zijn wij altijd het goedkoopst. 

 

Op Postdrogist.nl vind je veel verschillende soorten Pampers in heel veel verschillende maten. Een groot voordeel van de Pampers op Postdrogist.nl is dat ze verkrijgbaar zijn in een maandbox. Deze maandbox bestaat uit Pampers, genoeg voor een hele maand. Deze box wordt gratis thuisbezorgd en bespaart je dus een hoop "Gesjouw". 

 

Om nogmaals terug te komen op de vraag: "Waarom zijn Pampers zo duur?", Pampers zijn dus eigenlijk niet zo heel erg duur. Zeker niet als je deze koopt bij Postdrogist.nl. Nu je weet hoeveel tijd en aandacht er besteed wordt aan het comfort van jouw kleintje, is dit het denk ik allemaal waard. 

 

Profiteer vandaag nog van onze scherpen prijzen en bekijk hier al onze pampers!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden