Wat te doen tegen snurken?

  • Geplaatst op
  • Door Michelle
  • 0
Wat te doen tegen snurken?

Snurken is vervelend, het zorgt voor een slechte slaap en je eventuele partner heeft ook last van het snurken. De eerste vraag die bij de meeste snurkers opkomt is: ''Wat te doen tegen snurken''?

Anti snurk Blog

Snurken kan op verschillende manieren. De meest vervelende manier is als je partner, en jijzelf er last van ondervindt. Je wilt natuurlijk beiden uitgerust wakker worden en snurken helpt hier zeker niet bij. Snurken ontstaat wanneer een gedeelte van de luchtweg geblokkeerd wordt. Door deze blokkering ga jij dus snurken.

Oorzaken van snurken

Snurken kan door diverse oorzaken ontstaan. Roken is bijvoorbeeld een oorzaak van snurken. Mocht je dus roken en veel snurken, dan is het te adviseren om ook te stoppen mer roken. Daarnaast kan overgewicht ook een oorzaak zijn van het snurken. Zorg er dus voor dat je in conditie en fit blijft om snurken te voorkomen. Alcohol gebruik kan ook een oorzaak zijn van snurken. Probeer eens voor jezelf in kaart te brengen hoe jouw levensstijl eruit ziet en kijk dan welke punten je kunt minderen.

Wat kun je doen tegen snurken? 

Een anti snurk bitje, ofwel een Anti snurk beugel stopt het snurken in ruim 80% van de gebruikers. Een anti snurk beugel zorgt ervoor dat de luchtwegen open gaan en hierdoor dus meer lucht doorheen komt met als gevolg dat het snurken stopt. 

Kosten Anti snurk beugel

Je zult je dan vast afvragen, wat kost een anti snurk beugel? Dit is verschillend en er zijn ook vele aanbieders van Anti snurk beugels in diverse soorten. Belangrijk is dat de beugel aanpasbaar is aan je gebit, de Postdrogist Anti snurk beugel is aanpasbaar aan je gebit. Dit is een simpele stap en de beugel past zich precies aan je gebit. Anti snurk beugels worden vaak tegen relatief hoge prijzen aangeboden. De Postdrogist Anti snurk beugel is goed en goedkoop, dat is wat onze klanten waarderen en onze Anti snurk beugel is inmiddels erg populair en te vinden in tienduizenden huishoudens. Er zijn ook vele positieve reviews te vinden over onze Anti snurk beugel. 

De Postdrogist Anti snurk beugel geeft je direct resultaat. Het is eenvoudig aan je gebit aan te passen en er zijn inmiddels tienduizenden tevreden gebruikers. Bestel hier je Postdrogist Anti snurk beugel. 

***Niet goed geld terug garantie***

Postdrogist produceert meerdere eigen merk producten, bij de productie worden de hoogste standaarden aangehouden. De Postdrogist Anti snurk beugel wordt geleverd met een niet goed geld terug garantie. Wij staan achter onze producten en bieden dus garantie voor de werking van het product. 

Gezien de grote vraag naar onze Anti snurk beugel en de werking ervan, hebben we de blog uitgebreid met onderstaande algemene informatie.

Wat is snurken?

Snurken wordt ervaren als een van de grootste stoorzenders voor het slapen. Het kan erg hinderlijk zijn als je echtgenot(e) regelmatig snurkt. Hierdoor wordt de hoogstwaarschijnlijk populairste vraag ‘’Hoe stop je het snurken?’’ vaak gesteld door mensen die last hebben van snurken. Uiteindelijk wil toch iedereen een goede nachtrust, niet waar?

Hoe ontstaat snurken?

Snurken komt voor op heel veel verschillende manieren en kan ook door allerlei oorzaken ontstaan. Voor vele mensen lijkt het een zware klus te gaan worden om het snurken tegen te gaan. Snurken ontstaat vaak doordat de luchtwegen geblokkeerd worden. Hierdoor komen er als het ware storingen in de luchtwegen, wat vervelende geluiden, oftewel snurken veroorzaakt. Op zich zelf kan de persoon hier niks aan doen. Dit gebeurd zonder dat de persoon zelf hier een besef bij heeft. Wel kan de persoon het van te voren proberen te voorkomen. Vele mensen vragen zich af, is roken een oorzaak van snurken? Zo is het logisch dat je luchtwegen door bijvoorbeeld roken beschadigd zullen raken, waardoor ze dus geblokkeerd kunnen worden. Een goed en fit lijf hebben is ook heel belangrijk tegen het snurken, omdat er dan geen blokkeringen kunnen ontstaan door bijvoorbeeld overwicht.

Wat kunnen de gevolgen zijn van snurken?

Snurken kan ook zorgen voor nare gevolgen voor de persoon zelf. Zo wordt er uit ervaring gesproken over slaaptekort overdags. Het slaaptekort kan weer een oorzaak zijn van slechte concentratie, maar ook gevaarlijke gevolgen zoals auto-ongelukken die ontstaan door het slaaptekort. Verder wordt er ook gesproken over een grotere kans op een hoge bloeddruk en hartaandoeningen, door het regelmatig blokkeren van de luchtwegen.

Kun je snurken voorkomen?

Ja, je kan het voorkomen. Natuurlijk kan dat al op de verschillende manieren die onder het kopje ‘’ Hoe ontstaat snurken ‘’ te vinden zijn, zoals afvallen, stoppen met roken enzovoort. Tegenwoordig zijn er ook anti-snurk middelen verkrijgbaar op de markt om het snurken tegen te gaan. De snurkbeugel is er hier 1 van. Het houdt de luchtwegen open en zorgt er dus voor dat je minder tot helemaal niet snurkt in je slaap.

De Anti-Snurk Beugel

De Anti-Snurk Beugel is 1 van de bekendste hulpmiddelen tegen het snurken, maar wat doet zo’n Anti-Snurk Beugel precies? Het is in principe een beugel die je kaken in de juiste vorm houdt, zodat je geen rare bewegingen kan maken. Ook houdt het de luchtwegen open, zoals je al kon lezen in het vorige kopje. Het is een wetenschappelijk getest product, waarvan 90% van de gebruikers dit product als zeer positief ervaart.

Kan er op een chirurgische manier wat aan het snurken gedaan worden? 

Mocht het snurken echt een groot probleem zijn, dan kan je altijd de huisarts bezoeken. Deze zal je dan een aantal belangrijke vragen stellen over jou ervaring met snurken, en op basis daar van bekijken of een onderzoek noodzakelijk is. De arts kan er voor kiezen om bijvoorbeeld een slaaponderzoek in te lasten. Hierbij wordt er van je gevraagd in een speciaal slaapcentrum te overnachten waar specialisten jou slaap zullen observeren en beoordelen. Je krijgt hiervoor de nodige apparatuur op je aangesloten en zo kunnen de artsen en/of specialisten bekijken hoe groot de schade van het snurken is. Ook zijn er verder nog andere behandelingen, zoals een laserchirurgie. Hierbij gebruikt de arts een kleine handmatige laser om je huig in je gehemelte te verkleinen, zodat het snurken zal verminderen.

Hoelang gaat een Anti Snurk Beugel mee?

Ook dit is een veel gestelde vraag door klanten, hoelang gaat zo’n Anti-Snurk Beugel eigenlijk mee? Dat verschilt per persoon. Normaal gesproken gaat de beugel 4 tot 6 maanden mee. Hierna wordt aangeraden een nieuwe aan te schaffen ( mocht het snurken nog steeds een last voor u zijn ).

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden