Word jij ook gek van mee-eters?

  • Geplaatst op
  • Door Daphne
  • 0
Word jij ook gek van mee-eters?

Word jij ook zo gek van die mee-eters op je gezicht? Je kent ze vast wel, de populaire blackhead maskers. Werken de mee-eters verwijderaar nou echt? Lees het in de blog van vandaag.

De bekende zwarte zakjes met japanse teksten, we werden er mee volgegooid op alle sociale media. Vele positieve reviews waren te vinden over deze blackhead maskers. Echter waren hier ook minder positieve reviews over te vinden. De meningen waren verdeeld.

Ontwikkeling Blackhead masker

Onze kwaliteitsmanager wilde een blackhead masker ontwikkelen die van beter kwaliteit is, betere ingrediënten heeft, lekkerder ruikt en een mooiere verpakking heeft. Na ruim 6 maanden ontwikkeling is het dan eindelijk gelukt. Postdrogist.nl heeft de blackhead masker met de hoogste standaarden gefabriceerd en hierbij de verpakking ook een nieuw jasje gegeven. De teksten op de verpakking zijn nu Nederlandstalig en het masker bestaat uit de beste ingrediënten. Inmiddels is ons masker zo populair dat wij een tijdje de vraag niet meer aan konden. De productie is inmiddels verhoogd zodat al onze klanten direct de blackhead maskers thuis kunnen ontvangen. 

Mee-eters verwijderen

Nadat de blackhead masker van Postdrogist.nl werd gelanceerd, kregen wij duizenden vragen van vaste klanten of dit masker wél alle mee-eters verwijderd van het gezicht. De kwaliteit van het masker is van de hoogste kwaliteit en verwijdert veel mee-eters, dode huidcellen en verstopte poriën. Echter kan het voorkomen dat bij een eerste gebruik niet direct alle mee-eters verwijderd worden. Zo kan het voorkomen dat bij een eerst gebruik 70% van de mee-eters verwijderd worden. Bij een tweede gebruik worden dan wel alle mee-eters verwijderd van het gezicht. Het resultaat is dan ook zeer verschillend per gebruiker. 

Blackhead maskers zakje of tube

Regelmatig krijgen wij de vraag wat nou het exacte verschil is tussen de tube of een zakje. De blackhead maskers in een zakje worden geleverd per 5 stuks. Een zakje is voldoende voor één behandeling. Een tube is goed voor ongeveer 6 behandelingen. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van het gebruik per blackhead killer behandeling. De blackhead maskers in een zakje hebben exact dezelfde inhoud als de maskers in een tube. Het is dan ook maar net wat jij als gebruiker het fijnst vindt. Een zakje is eenmalig te gebruiken en gooi je dan ook zo weer weg. Een blackhead tube is vaker te gebruiken en kun je dan naast je overige verzorgingsproducten plaatsen in de badkamer. Het is maar net wat je handiger vindt. Na opening van de tube is deze nog 36 maanden houdbaar. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden