Durex

Lees meer
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
Aanbieding
Uitverkocht
Durex Condooms Pleasure Me 12 stuks
Durex

Durex is één van de bekendste producenten van condooms en andere genotsmaterialen. Durex heeft al meer dan 80 jaar ervaring met het produceren van deze artikelen en is hierdoor wereldwijd marktleider op het gebied van condooms. Elke condoom wordt elektronisch getest voordat het de fabriek verlaat. Daarnaast wordt er van elke fabriekspartij een monster afgenomen. Als het monster niet door de test heen komt, wordt deze hele partij vernietigd. Het is erg belangrijk dat alle condooms in order zijn, want dit kan nare gevolgen opleveren, mocht dit niet het geval zijn. Naast condooms produceert Durex uiteraard ook andere artikelen zoals glijmiddel en andere leuke speeltjes. 

 

Durex Glijmiddel

Ook één van de bekende producten van Durex is glijmiddel. Deze glijmiddels helpen bij vaginale droogheid en voorkomt hierdoor intieme ongemakken. Naast dat het zorgt voor betere glijbaarheid, zijn er ook diverse glijmiddelen om extra te stimuleren of extra op te winden. Durex Glijmiddel is te gebruiken in combinatie met of zonder een condoom. 

 

Durex Massagegel

Durex Massagegel is perfect voor het opbouwen van de spanning. De Durex Play massage 2 in 1 is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten en zijn behalve als massagegel ook te gebruiken als glijmiddel. 

 

Durex Condooms

De bekendste condoom van Durex is de classic naturel variant. Deze condoom zorgt ervoor dat je veilig kunt vrijen en heeft verder geen gekke smaakjes of vormen. Geschikt dus voor iedereen. Daarnaast zijn er ook condooms met ribbels of smaak die stimuleren en zorgen voor een extra intense ervaring.