Ecoteak

Lees meer
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
Aanbieding
Ecoteak 200 ml
Ecoteak

Bedrijf EcoTeak is actief sinds 2009, houdt zich bezig met het vervaardigen en distribueren van houten kunststofcomposiet. Op dit moment zijn we uitgegroeid tot een van de meest herkenbare merken op de Poolse markt en nog steeds een snel groeiend merk in de EU, met uitgebreide oplossingen voor composiethout.

Door de marktbehoeften te analyseren en het assortiment producten en diensten te vergroten, voldoen we aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. We proberen te zorgen voor continue beschikbaarheid van onze voorgestelde producten, snelle levering, deskundig advies en professionele afwerking. Elke klant wordt individueel behandeld, wat optimale en professionele oplossingen suggereert. Alle door ons verkochte producten dragen het handelsmerk "EcoTeak". Met deze voordelen begint u te werken met een betrouwbaar bedrijf en koopt u een product dat aan uw hoogste verwachtingen voldoet.

Onze missie is het implementeren en promoten van milieubeschermingssystemen in de bouwsector. Door goederen en diensten te leveren die voldoen aan de vereisten en verwachtingen van al onze klanten, streven wij ernaar om de positie van het merk EcoTeak in de markt continu te verbeteren en te versterken.

Ons team staat garant voor service op het hoogste niveau. We proberen nog steeds de vaardigheden van onze medewerkers te verbeteren, zowel wat betreft productkennis als een hoog niveau van klantenservice.