Hugo Boss

Lees meer
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
Geen producten gevonden...
Hugo Boss

HUGO BOSS is een van de leidende mode- en lifestylebedrijven in het premiumsegment en biedt werk aan ongeveer 14.800 mensen wereldwijd. Maar liefde voor mode en lifestyle is niet het enige dat onze collega's gemeen hebben. We willen mensen inspireren met ons werk.

Bij ons krijgt u de gelegenheid om uw persoonlijkheid, ideeën en creativiteit aan tafel te brengen - want alleen als we nieuwe wegen durven te verkennen, kunnen we hopen iets unieks te creëren. We bieden je de kans om je werk en je persoonlijke toekomst vorm te geven op de manier die het beste bij je past. We waarderen dat je je eigen stijl hebt.

We willen collega's met verschillende achtergronden en ervaringen die bereid zijn om met anderen samen te werken om iets nieuws te creëren. HUGO BOSS heeft verschillende mensen in dienst, maar we hebben gemeen dat we enthousiast en trots zijn op ons werk.

Om ervoor te zorgen dat u uw vaardigheden en talenten zo effectief mogelijk bij ons bedrijf kunt toepassen, bieden wij verantwoordelijke rollen, grote creatieve vrijheid en op maat gemaakte trainingsmaatregelen. Daarnaast bieden we spannende ontwikkelingsmogelijkheden, prestatiegerelateerde beloningen en tal van voordelen voor een uitstekende balans tussen werk en privéleven.

Ontdek welke van onze verschillende toegangsmogelijkheden en loopbaantrajecten het beste bij u passen en hoe we de toekomst van HUGO BOSS samen kunnen vormgeven!