Kotex

Lees meer
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
Aanbieding
Uitverkocht
Kotex Verband Maxi Normal 18 stuks
Kotex

We hebben allemaal weleens een nieuwe start nodig. Maak je dus geen zorgen als je je niet helemaal in topvorm voelt na de uitspattingen tijdens het weekend, Kotex® zorgt ervoor dat je snel weer straalt!
Vergeet wortelsap en darmspoelingen. Wij hebben een hele hoop plezierige en lekker 'girly' suggesties om die muffe boel weer op te fleuren. Volg gewoon onze eenvoudige gezondheidstips en je voelt je in geen tijd weer top!

Leef je uit met groeten en fruit.
Groenten en fruit zijn natuurlijke bronnen van foliumzuur, kalium en al die andere vitamines en mineralen die zo essentieel zijn voor een gezond lichaam. Probeer dus dagelijks minstens vijf verschillende porties groenten en fruit te eten. Geen paniek, het klinkt moeilijker dan het is. Eén portie weegt zo'n 80g. Dat zijn ongeveer drie eetlepels erwtjes, een normale portie broccoli of een kleine tot middelgrote appel. En bovendien hebben groenten een laag vetgehalte (yep, die spijkerbroek zal je fantastisch staan!).

Geniet van bewegen.
Een half uurtje beweging en dat ten minste vijf keer per week volstaat om je fitter te voelen en je humeur op te peppen. En als je activiteiten kiest die leuk zijn en in je dagelijkse routine passen, vergroot je de kans om het vol te houden. Wees dus vindingrijk en kies voor een 'martial arts'-cursus of ontdek of je een geboren buikdanseres bent. Aan jou de keuze!

Verzorg je lichaam.
Geloof het of niet, maar door het scrubben van je droge huid stimuleer je het lymfvatenstelsel en bevorder je de verwijdering van giftige stoffen. Bovendien is het ook de perfecte manier om dode huidcellen te verwijderen en vuil en verstopte poriën aan te pakken. Gebruik een zachte scrubborstel. Begin bij je voeten en borstel in de richting van je hart.

Hou van jezelf.
Geef jezelf de liefde en aandacht die je verdient! Bevestigende uitspraken, zoals 'Ik voel me goed' of 'Ik hou van mijn lichaam', zijn een goede manier om positiever te gaan denken. Of je deze uitspraken hardop herhaalt of gewoon in je hoofd houdt, kies je zelf, maar wat je ook doet, zorg ervoor dat je ze verschillende keren per dag herhaalt.