Pilaten

Lees meer
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
Pilaten

Pilaten is een jong maar snel groeiend Chinees bedrijf, gespecialiseerd in huidproducten. Het bedrijf heeft als streven om iedereen die in een drukke omgeving leeft en een druk bestaan heeft, meer te laten genieten van de rust momenten en het gemak van huidverzorging met deze producten. 

Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologiën in combinatie met de beste natuurlijke ingrediënten. Pilaten wil het beste uit iedere persoon naar boven halen en slaagd hier goed in met deze verschillende producten. 

 

Kenmerken van Pilaten

Pilaten staat bekend om een aantal kenmerken. Zo worden er alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt, in combinatie met de nieuwste technologiën om zo het best huid product op de markt te brengen. Pilaten kent allerlei soorten maskers en crèmetjes waarmee je je hele lichaam kunt verzorgen en schoonmaken. De huidverzorgingsproducten van Pilaten hebben direct effect op de huid en laten de huid er direct verzorgd uitzien. 

 

Het bekendste product van pilaten zijn natuurlijk de blackhead maskers, oftwel mee-eter verwijder maskers. Met deze maskertjes kun je je gezicht grondig reinigen en verwijder je in een hand omdraai alle mee-eters. Hoewel dit product hardstikke bekend is, zijn er ook een aantal producten van Pilaten die wat minder bekend zijn, maar zeker het proberen waard. Bijvoorbeeld lippenmaskers of wallenmaskers. 

 

Alle producten van Pilaten zijn er op gericht om de huid te herstellen en te laten stralen. Dankzij het gebruik van natuurlijke ingrediënten hebben de producten van Pilaten direct effect op de huid en zul je merken dat de gezichtsmaskers je huid echt mooier maken. 

 

Ben je van plan om binnenkort een meidenavondje te organiseren? Dan is het natuurlijk hardstikke leuk om veel verschillende maskertjes te bestellen van Pilaten waardoor je jouw en je vriendinnen een kleine beauty behandeling te geven.