Sensationail

Lees meer
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
Sensationail

SensatioNail ™ is een eersteklas zelfgemaakte manicure kit die nagelstudio kwaliteitsresultaten levert tegen een fractie van de prijs. SensatioNail ™ LED-technologie en unieke gelformulering maken het voor vrouwen gemakkelijk om een ​​gemakkelijk te verwijderen, hoogglanzende, schadebestendige manicure te maken die ideaal is voor dagelijks gebruik.

SensatioNail ™ is ontwikkeld door Nailene®, een Amerikaanse leider in kunstmatige en natuurlijke nagelcosmetica. Het bedrijf maakt deel uit van Pacific World Corporation, dat bekend staat om zijn innovatieve nagelverzorging en producten levert aan retailers over de hele wereld. Pacific World werd in 1973 opgericht door Robert Leathers en lanceerde Nailene® in 1983, waarmee het bedrijf in de nagelverzorgingsindustrie in de VS werd opgericht.

In 1995 breidde Pacific World uit naar internationale markten en ondertekende in 2002 een licentieovereenkomst voor Revlon's segment van kunstmatige nagelproducten. Een jaar later werd deze licentie uitgebreid met de valse wenkbrauwen van het merk Revlon.