Swisse

Lees meer
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
Aanbieding
Swisse Magnesium - 45 tabletten
Swisse

Hallo Nederland!

We zouden graag kennis met je maken - wij zijn Swisse, het grootste multivitaminemerk van Australië*.

Swisse zet zich al jarenlang in om mensen te helpen om gezond te leven en gelukkig te zijn en vandaag gebruiken miljoenen mensen ons unieke gamma van wetenschappelijk onderbouwde formules.

De multivitaminen en supplementen van Swisse zijn producten van hoge kwaliteit zijn die in het algemeen hoog gedoseerd zijn en natuurlijke kruidenextracten bevatten. Met Swisse kan je ervan op aan dat onze producten gemaakt worden met hoogstaande productietechnieken en na grondig onderzoek. Neem onze multivitaminen voor mannen en vrouwen bijvoorbeeld. Deze bevatten vitaminen en mineralen die je ondersteunen op meer dan 50 verschillende manieren (lees meer hier). Daarnaast bevatten ze druivenpit als antioxidant ter bescherming van cellen en weefels.

Bij Swisse verlenen we steun aan zorgverleners, sportorganisaties, atleten en andere rolmodellen die onze visie op gezondheid en geluk belichamen. Veel kampioenen en internationale sterren, zoals Nicole Kidman, het Australisch Olympisch team en de geweldige Australische tennisser Lleyton Hewitt, om er maar enkele te noemen, zweren bij Swisse. We zijn ook opgetogen dat we Ranomi Kromowidjojo, George Calombaris, en Team NL in onze Swisse-familie mogen opnemen! We zijn trots op onze samenwerking met deze ambassadeurs en sportorganisaties en hopen dat zij u evenveel gaan inspireren als ze ons inspireren.