Toly

Lees meer
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €20,-
  • Gratis Achteraf Betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
Geen producten gevonden...
Toly

"Wij bij Toly zullen de wereldleider zijn in verpakkingsoplossingen voor de schoonheidsindustrie en andere geselecteerde marktniches."

We doen dit door ons collectief te concentreren op:

 

Onze mensen

Onze mensen zijn ons belangrijkste en waardevolle bezit. We zullen een werkomgeving creëren die garandeert dat elk teamlid zeer gewaardeerd wordt en de mogelijkheid heeft om te groeien en bij te dragen aan ons aanhoudende succes. We zullen dit doen door middel van training en sterke teamwerkprincipes, waardoor we een bedrijf creëren waar we trots op zijn om voor te werken.

 

Onze klanten

We richten ons op de behoeften van onze klanten, van premium tot massamarkt. Onze professionaliteit, creativiteit, innovatieve producten, afwerkingen en diensten, in combinatie met kwaliteit en tijdige levering, stellen ons in staat om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.


Onze partners

Onze alliantiepartnerships bieden wereldwijde ondersteuning en een brede selectie van producten en diensten voor onze klanten. Nauwe samenwerking, benchmarking tegen elkaar en het combineren van individuele sterktes, zal blijvend voordeel creëren voor elke alliantiepartner. Hierdoor kunnen we onze klanten de voordelen van een grote groep bieden, terwijl we de ondernemersgeest van onze individuele organisaties behouden.


Financieel succes

De toekomst van onze organisatie is afhankelijk van ons financieel succes. Onze focus op winstgevendheid stelt ons in staat om het vertrouwen van onze financiers en aandeelhouders te behouden en toekomstige investeringen aan te moedigen die consistent zijn met onze visie en strategie.


Technologie

We zullen onze klanten innovatieve oplossingen bieden voor hun product- en bedrijfsbehoeften. Door op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op alle gebieden van het bedrijfsleven en informatietechnologie, terwijl we de juiste vaardigheden en technische perfectie toepassen, zullen we ernaar streven de technologische en zakelijke services die we onze klanten bieden continu te verbeteren.

 

Draag bij aan de maatschappij

We zullen goede buren zijn en zullen onze volledige rol spelen in de gemeenschappen waarin we actief zijn. We zullen onze managementsystemen voor milieu en gezondheid en veiligheid ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we leiders en rolmodellen blijven voor onze gemeenschap.

 

Systematische verbetering

Onze organisatie staat synoniem voor continu leren en verbeteren. Door middel van een programma van systematische prestatiebeoordelingen tijdens benchmarking met bedrijfsleiders, is onze doelstelling om een ​​bedrijf te creëren dat continu op weg is naar ons doel van True Business Excellence.