Canderel Schepje Zoet - 80 gram

Niet op voorraad
SKU
7640110706435
Aanbiedingsprijs € 3,98 Normale prijs € 5,97
Canderel Poeder bevat slechts 2 kcal per theelepel. Het is heerlijk in gebak, op vers fruit, en in yoghurt en warme dranken. Het unieke aan Canderel poeder is dat je het mag verwarmen tot 200°C. Daarom is het ideaal om te bakken. Met Canderel poeder tover je de heerlijkste caloriearme gebakjes uit ... lees meer

Canderel Schepje Zoet - 80 gram

Canderel Poeder bevat slechts 2 kcal per theelepel. Het is heerlijk in gebak, op vers fruit, en in yoghurt en warme dranken. Het unieke aan Canderel poeder is dat je het mag verwarmen tot 200°C. Daarom is het ideaal om te bakken. Met Canderel poeder tover je de heerlijkste caloriearme gebakjes uit de oven met de beste smaak!.

over Canderel

Canderel werd opgericht in 1979 door GD Searle laboratoria om kunstmatige zoetstof aspartaam ​​ze 14 jaar eerder uitgevonden commercialiseren. Een chemici, J. Schlatter, per ongeluk geproefd van de anti-ulcus medicatie tijd dat hij werkte aan en ontdekte dat het een zoete smaak. In eerste instantie heeft een vergunning gekregen voor het op de markt brengen door het ministerie van Volksgezondheid, de producten worden verkocht alleen in de apotheek. Een paar jaar later, in 1985, Monsanto kocht de GD Searle Laboratories en wordt de eigenaar van Canderel. De marketing van aspartaam ​​aan het publiek in 1988 wordt toegestaan ​​op het Franse grondgebied, wordt het merk vervolgens geïmplanteerd in de supermarkten. In 2000, de nieuw gecreëerde Merisant groep en mede-investeerders kopen activiteit Monsanto tafels zoetstoffen voor US $ 160 miljoen. Het merk kondigt de lancering aan van Stevia-gebaseerde product in 2010.

Meer informatie
Merk Canderel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Canderel Schepje Zoet - 80 gram
Uw waardering