Compeed Blaren Mixpack - 5 stuks

Op voorraad
SKU
3574660651751
Aanbiedingsprijs € 7,14 Normale prijs € 10,71
Compeed Blarenpleisters Mixpack bevat 3 formaten: 2x medium, 2x small en 1x voor op de tenen. Ideaal voor reizen en onderweg! Het biedt onmiddellijke verlichting van pijn en druk en snel herstel en bescherming tegen wrijving. De pleisters blijven verschillende dagen zitten en ondersteunen zo een sne ... lees meer

Compeed Blaren Mixpack - 5 stuks

Compeed Blarenpleisters Mixpack bevat 3 formaten: 2x medium, 2x small en 1x voor op de tenen. Ideaal voor reizen en onderweg! Het biedt onmiddellijke verlichting van pijn en druk en snel herstel en bescherming tegen wrijving. De pleisters blijven verschillende dagen zitten en ondersteunen zo een snelle regeneratie van de huid.
 

Over Compeed

Heb je eindelijk die mooie schoenen gekocht, zit die blaar in de weg. Gooi je schoenen niet meteen terug in de kast, want door Compeed kun je ze alsnog aan. Door de pleisters van dit merk heb je geen pijn meer. Compeed zorgt voor een snel herstel van jouw wondjes. Dit komt omdat het merk speciale blarenpleisters heeft ontworpen waarbij er een tweede huid op de wond gevormd wordt. Door het kussentje op de pleisters voel je niets meer van de blaren. De pleisters van Compeed zijn onzichtbaar, waardoor niemand iets doorheeft. Bij de pleisters voor lipblaasjes kun je bijvoorbeeld gewoon lippenstift gebruiken. Niemand zal er iets van merken, behalve jij! De werking van de producten is klinisch bewezen en werkt tot wel 12 uur lang. Daarnaast komen er door de pleisters geen vuil, water en bacteriën in de wond. Heb je blaren? Compeed rekent met ze af!

 

Meer informatie
Merk Compeed
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Compeed Blaren Mixpack - 5 stuks
Uw waardering