Compeed Blarenpleister Small - 6 stuks

Op voorraad
SKU
5708932006903
Aanbiedingsprijs € 5,94 Normale prijs € 8,91
Door continue wrijving laat de opperhuid los, hierdoor ontstaat een overvloed aan lymfevocht en ontstaat een blaar. Resultaten met Compeed. Als preventief middel voorkomt het wrijving en irritatie bij het vormen van blaren. Bij behandeling biedt het verlichting tegen druk en pijn en het biedt optim ... lees meer

Compeed Blarenpleister Small - 6 stuks

Door continue wrijving laat de opperhuid los, hierdoor ontstaat een overvloed aan lymfevocht en ontstaat een blaar. Resultaten met Compeed. Als preventief middel voorkomt het wrijving en irritatie bij het vormen van blaren. Bij behandeling biedt het verlichting tegen druk en pijn en het biedt optimale bescherming. Compeed(R) blarenpleisters, Door hun unieke samenstelling verlichten Compeed(R) blarenpleisters direct pijn en druk. De pleister bevat vochtabsorberende deeltjes. Deze deeltjes zorgen ervoor dat vocht uit de wond wordt opgenomen en dat een steunkussentje wordt gevormd dat extra bescherming geeft en de druk verlicht.

Over Compeed

Heb je eindelijk die mooie schoenen gekocht, zit die blaar in de weg. Gooi je schoenen niet meteen terug in de kast, want door Compeed kun je ze alsnog aan. Door de pleisters van dit merk heb je geen pijn meer. Compeed zorgt voor een snel herstel van jouw wondjes. Dit komt omdat het merk speciale blarenpleisters heeft ontworpen waarbij er een tweede huid op de wond gevormd wordt. Door het kussentje op de pleisters voel je niets meer van de blaren. De pleisters van Compeed zijn onzichtbaar, waardoor niemand iets doorheeft. Bij de pleisters voor lipblaasjes kun je bijvoorbeeld gewoon lippenstift gebruiken. Niemand zal er iets van merken, behalve jij! De werking van de producten is klinisch bewezen en werkt tot wel 12 uur lang. Daarnaast komen er door de pleisters geen vuil, water en bacteriën in de wond. Heb je blaren? Compeed rekent met ze af!

Meer informatie
Merk Compeed
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Compeed Blarenpleister Small - 6 stuks
Uw waardering