Croc'Odor Koelkast Ei

-38%
Op voorraad
SKU
3362295527271
Aanbiedingsprijs € 1,39 Normale prijs € 2,25
Croc odor koelkast ei absorbeert en neutraliseert nare geuren in uw koelkast. Zijn gel op basis van natuurlijke zeewier voorkomt ook de overdracht van geur en smaak tussen de levensmiddelen. Met Croc odor koelkast ei behoudt u bijgevolg en kwaliteit van smaak en aroma's in uw koelkast.

Croc'Odor Koelkast Ei

Croc odor koelkast ei absorbeert en neutraliseert nare geuren in uw koelkast. Zijn gel op basis van natuurlijke zeewier voorkomt ook de overdracht van geur en smaak tussen de levensmiddelen. 
Met Croc odor koelkast ei behoudt u bijgevolg en kwaliteit van smaak en aroma's in uw koelkast.

 

SamenstellingBevat gel op basis van zeewierBevat minder dan 5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen; conserveringsmiddelen: octyl en methylisothiazolinone.GebruikLicht het kapje op en verwijder de beschermfolieSluit het kapje en zet het product op de gewenste plaats in uw koelkastVervang Croc odor koelkast ei zodra de gel de vervangingsmarkering "end" bereikt.WaarschuwingBuiten bereik van kinderen houdenNa inslikken: ontmiddellijk een antigifcentrum/arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Meer informatie
Merk Croc Odor
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Croc'Odor Koelkast Ei
Uw waardering