Dagravit Totaal 30 - 500 stuks

Niet op voorraad
SKU
8711744032876
Aanbiedingsprijs € 40,18 Normale prijs € 60,27
Je hebt dagelijks voldoende vitaminen en mineralen nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Wie gevarieerd eet, krijgt de meeste vitaminen en mineralen vanzelf binnen. Toch is soms een aanvulling wenselijk. En ook bij bijzondere omstandigheden zoals een dieet, herstel na ziekte of vermoeidheid ... lees meer

Dagravit Totaal 30  - 500 stuks

Je hebt dagelijks voldoende vitaminen en mineralen nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Wie gevarieerd eet, krijgt de meeste vitaminen en mineralen vanzelf binnen. Toch is soms een aanvulling wenselijk. En ook bij bijzondere omstandigheden zoals een dieet, herstel na ziekte of vermoeidheid kan soms iets extra's gewenst zijn. Dagravit Totaal 30 Multivitaminen bevat de belangrijkste vitaminen en mineralen en ondersteunt de afweer van het lichaam, is goed voor de energiehuishouding  en heeft een gunstige werking op het hart.
 

Over Dagravit

Dagrafit heeft diverse supplementen speciaal afgestemd voor volwassenen, kinderen, moeders & baby's. De multivitaminen van Dagravit bevatten de belangrijkste vitaminen en mineralen en ondersteunt de afweer van het lichaam en is goed voor de energiehuishouding. Dagravit heeft nu ook een lijn gespecialiseerd op fitte mensen en zijn complete multivitamine speciaal afgestemd op de energiebehoefte.

Meer informatie
Merk Dagravit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dagravit Totaal 30 - 500 stuks
Uw waardering