L'Oreal Paris Age Perfect Anti Rimpel- 200 ml - Tonic

Op voorraad
SKU
5410103019666
Aanbiedingsprijs € 5,78 Normale prijs € 8,67
Het product Deze tonic heeft een ultra-reinigende formule, verrijkt met vitaliserend Magnesium en stimulerende Vitamine C, om de rijpe huid onmiddellijk te ontkreuken en een gereinigd gevoel te geven. Daarnaast helpt het de uitdroging van de huid te voorkomen. Geschikt voor de rijpe huid, voor v ... lees meer

L'Oreal Paris Age Perfect Anti Rimpel- 200 ml - Tonic

Het product
Deze tonic heeft een ultra-reinigende formule, verrijkt met vitaliserend Magnesium en stimulerende Vitamine C, om de rijpe huid onmiddellijk te ontkreuken en een gereinigd gevoel te geven. Daarnaast helpt het de uitdroging van de huid te voorkomen.

Geschikt voor de rijpe huid, voor vrouwen van 50+.

Het resultaat
De frisse, stralende en gladgestreken huid ziet er weer jong uit!

Hoe te Gebruiken?
s Ochtends en 's avonds aanbrengen op het gezicht met behulp van een wattenschijfje. Na gebruik een verzorgende crème aanbrengen.

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oreal Paris Age Perfect Anti Rimpel- 200 ml - Tonic
Uw waardering