L'Oréal Paris Nachtcrème 50 ml Skin Expert Age Perfect Golden Age

Op voorraad
SKU
3600523242627
Aanbiedingsprijs € 18,58 Normale prijs € 27,87
Age perfect Golden Age nachtcrème van L’Oréal Paris is een verzachtende crème die stimuleert de huid te verstevigen. De oliën in de crème heeft een voedende werking en zorgt ervoor dat de huid straalt. Deze frisse uitstraling gaat samen met jonge en gezonde blik. Veroudering van de huid wordt ... lees meer

L'Oréal Paris Nachtcrème 50 ml Skin Expert Age Perfect Golden Age

Age perfect Golden Age nachtcrème van L’Oréal Paris is een verzachtende crème die stimuleert de huid te verstevigen. De oliën in de crème heeft een voedende werking en zorgt ervoor dat de huid straalt. Deze frisse uitstraling gaat samen met jonge en gezonde blik. Veroudering van de huid wordt tegengegaan. 
In de avond wordt de verzorging crème aangebracht op een goed gereinigde huid. Dit product kan masserend worden aangebracht met de vingertoppen op het gehele gezicht en rondom de ogen.

 

 

Over L’Oréal 

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

 

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Nachtcrème 50 ml Skin Expert Age Perfect Golden Age
Uw waardering