L'Oréal Paris Reinigingsmelk 200 ml Skin Expert Age Perfect

Op voorraad
SKU
5410103019659
€ 8,67
Het product Deze reinigingsmelk helpt de rijpe huid onmiddellijk te ontkreuken en te verfrissen. Daarnaast helpt het uitdroging van de huid te voorkomen. Geschikt voor de rijpe huid, voor vrouwen boven de 50 jaar. Het resultaat Je perfect schone, verfriste en ontkreukte huid voelt lange tijd fr ... lees meer

L'Oréal Paris Reinigingsmelk 200 ml Skin Expert Age Perfect

Het product
Deze reinigingsmelk helpt de rijpe huid onmiddellijk te ontkreuken en te verfrissen. Daarnaast helpt het uitdroging van de huid te voorkomen. Geschikt voor de rijpe huid, voor vrouwen boven de 50 jaar.

Het resultaat
Je perfect schone, verfriste en ontkreukte huid voelt lange tijd fris en prettig aan. Elke ochtend weer is de huid gevitaliseerd en lijkt ze sterker.

Hoe te Gebruiken?
's Ochtends en 's avonds aanbrengen op het gezicht met behulp van een wattenschijfje. Na gebruik een verzorgende crème aanbrengen.

 

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Reinigingsmelk 200 ml Skin Expert Age Perfect
Uw waardering