L'Oréal Paris Gezichtsolie 30 ml Skin Expert ExtraOrdinary Oil

Op voorraad
SKU
3600522457602
Aanbiedingsprijs € 15,58 Normale prijs € 23,37
Ontdek de Extraordinary Oil producten. Ervaar de kracht van deze essentiële oliën in de gezichtsolie, de twee voedende dagcrèmes en de nachtcrème. Deze lijn is speciaal voor de droge huid en geschikt voor alle leeftijden.

L'Oréal Paris Gezichtsolie 30 ml Skin Expert ExtraOrdinary Oil

L'Oréal Paris heeft voor de ExtraOrdinary Oil - gezichtsolie 8 essentiële oliën geselecteerd die bekend staan om hun anti-verouderings- en anti-oxiderende eigenschappen. De olie dringt diep tot in de huid en maakt deze weer soepel, stralend en veerkrachtig!

's Ochtends en/of 's avonds alleen of voor de dagverzorging aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht en hals. Vermijd de oogcontouren. De 8 essentiële oliën zorgen dat de huid direct gevoed, gehydrateerd en stralend is. Trekt direct in de huid zonder een vet laagje achter te laten.

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Gezichtsolie 30 ml Skin Expert ExtraOrdinary Oil
Uw waardering