L'Oreal Paris Nachtcrème 50 ml Extraordinary Oil

Op voorraad
SKU
3600523044382
Aanbiedingsprijs € 11,98 Normale prijs € 17,97
Met de Extraordinary Oil voedende nachtcrème met oliën wordt je huid gevoed, gehydrateerd en zal je huid stralen. Geef jezelf een extra dosis herstellende schoonheidsslaap gedurende de nacht. De nachtcrème maakt de Extraordinary Oil routine compleet. Het resultaat De huid wordt direct gevoed, str ... lees meer

L'Oreal Paris Nachtcrème 50 ml Extraordinary Oil

Met de Extraordinary Oil voedende nachtcrème met oliën wordt je huid gevoed, gehydrateerd en zal je huid stralen. Geef jezelf een extra dosis herstellende schoonheidsslaap gedurende de nacht. De nachtcrème maakt de Extraordinary Oil routine compleet.

Het resultaat
De huid wordt direct gevoed, straalt en hervindt haar souplesse. De nachtcrème is geschikt voor zowel kwetsbare en droge huid. Gedurende de nacht wordt huid steviger, tekenen van vermoeidheid verminderen en de gelaatstrekken ontspannen zich. U heeft een stralende en zichtbaar jongere huid in de volgende ochtend!

Hoe te Gebruiken?
1. Verzorging: Breng een dun laagje nachtcrème aan op een goed gereinigde huid met behulp van de vingertoppen, door middel van ronddraaiende bewegingen.
2. Masker: Breng een dikke laag crème aan op het gezicht en laat de crème daarna 10-15 minuten rusten voor optimale voeding en kalmering.

 

Over L’Oréal

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de nieuwste technologieën voor een breed publiek toegankelijk te maken. Onze ambassadeurs en ambassadrices, iconen op het gebied van kunst, mode en schoonheid, zijn gedreven en talentvolle persoonlijkheden. Mannen en vrouwen van alle leeftijd, uitstraling en oorsprong, wiens visie, betrokkenheid en talent een bron van inspiratie is voor ons tijdperk. De filosofie van L’Oréal Paris is dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, oorsprong of uiterlijk "het waard is". L’Oréal Paris staat voor schoonheid en ieders recht om stijlvol en zelfbewust ouder te worden.

Meer informatie
Merk L'Oreal Dermo Expertise
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oreal Paris Nachtcrème 50 ml Extraordinary Oil
Uw waardering