L'Oréal Paris Gezichtsmasker 50 ml Skin Expert Exfoliërend Pure Clay 

Op voorraad
SKU
3600523306299
Aanbiedingsprijs € 11,16 Normale prijs € 16,74
Dit L'Oréal Exfoliërend Pure Clay gezichtsmasker - 50 ml is speciaal ontwikkeld door de L'Oréal Paris Laboratoria om de huid te voeden en de poriën te verfijnen. Drie pure kleien geven het masker haar speciale eigenschappen: - Kaolien: een pure klei sterk met silicaten voor een intense reinigin ... lees meer

L'Oréal Paris Gezichtsmasker 50 ml Skin Expert Exfoliërend Pure Clay 

Dit L'Oréal Exfoliërend Pure Clay gezichtsmasker - 50 ml is speciaal ontwikkeld door de L'Oréal Paris Laboratoria om de huid te voeden en de poriën te verfijnen. Drie pure kleien geven het masker haar speciale eigenschappen:
- Kaolien: een pure klei sterk met silicaten voor een intense reiniging om een teveel aan talg te absorberen 
- Montmorilloniet: een pure klei rijk aan mineralen om imperfecties aan te pakken
 - Ghassoul: een pure klei met oligo-elementen die helpt om de huidteint te verhelderen.
De combinatie van deze kleien met roodalg-extract geeft het masker haar zachte crèmetextuur die zorgt dat het masker niet uitdroogt als je het aanbrengt.

Het masker geeft snel en zichtbaar resultaat. De huid wordt direct zachter en gladder omdat onregelmatigheden verminderd worden. Vanaf zeven dagen wordt je huidtextuur fijner en vervagen poriën. Dit blijkt uit een Consumententest bij 81 vrouwen

 

Over L’Oréal 

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Gezichtsmasker 50 ml Skin Expert Exfoliërend Pure Clay 
Uw waardering