L'Oréal Paris Gezichtsmasker 50 ml Skin Expert Detox Pure Clay 

Op voorraad
SKU
3600523306275
Aanbiedingsprijs € 11,16 Normale prijs € 16,74
PURE CLAY ZUIVEREND, MAT MAKEND MASKER Om jezelf een cocoonmoment te gunnen en je huid te verzorgen, bracht L'Oréal Paris drie kleisoorten samen in een smeltende, niet-uitdrogende masker-crèmetextuur. Verrijkt met Eucalyptus, zuiveren en maken ze je huid mat. Na amper 10 minuten is de vermoeidh ... lees meer

L'Oréal Paris Gezichtsmasker 50 ml Skin Expert Detox Pure Clay 

Dit L'Oréal Detox Pure Clay gezichtsmasker - 50 ml is speciaal ontwikkeld door de L'Oréal Paris Laboratoria om de huid te laten stralen en te ontgiften. Drie pure kleien geven het masker haar speciale eigenschappen:
- Kaolien: een pure klei sterk met silicaten voor een intense reiniging om een teveel aan talg te absorberen 
- Montmorilloniet: een pure klei rijk aan mineralen om imperfecties aan te pakken
 - Ghassoul: een pure klei met oligo-elementen die helpt om de huidteint te verhelderen.
De combinatie van deze kleien met steenkoolextract zorgt dat het masker niet uit droogt en geeft het masker haar zachte crèmetextuur.

Het masker geeft snel en zichtbaar resultaat. De huid wordt direct gezuiverd en straalt. Vanaf zeven dagen ziet de huid er dan ook frisser uit, ademt en is zichtbaar verbeterd. Dit blijkt uit een Consumententest bij 81 vrouwen.

Gebruiksaanwijziging
1. Breng het masker twee tot drie keer per week een fijne laag van het masker aan op een gereinigd gezicht. Breng het masker niet aan op de oogcontouren en de mond.
2. Laat het masker na aanbrengen 5 tot 10 minuten drogen.
3. Spoel het masker vervolgens met lauw water af terwijl je met je vingers ronddraaiende bewegingen maakt. Zo heeft het masker een scrubeffect.

Play with the clays!
Naast het Detox masker, heeft L'Oréal nog twee maskers ontwikkeld die perfect te combineren zijn met dit masker: het Zuiverend Pure Clay masker en het Exfoliërend Pure Clay masker. Deze maskers zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende zones van je gezicht, zodat deze optimaal gereinigd worden. Elke zone in het gezicht heeft een ander vetgehalte, waardoor een andere behoefte van reiniging ontstaat. Het Exfoliërende rode algen masker kun je bijvoorbeeld aanbrengen op de wangen, de extra Zuiverende eucalyptus op je T-zone en de steenkool met Detoxeffect op onrustige plekken die snel onzuiver worden (mee-eters) of gaan glimmen. Play with the clays!

 

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal Paris aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Gezichtsmasker 50 ml Skin Expert Detox Pure Clay 
Uw waardering