L'Oréal Paris Dagcrème 50 ml Skin Expert Revitalift

Op voorraad
SKU
3600521463666
Aanbiedingsprijs € 15,38 Normale prijs € 23,07
Het product De dagcrème stimuleert de natuurlijke productie van natuurlijke lifters. Op die manier maakt ze de huid strakker en geeft ze de huid volume van binnenuit. Voor vrouwen boven de 40 jaar. Geschikt voor elk huidtype. Het resultaat Onmiddellijk is de huid mooier, strakker en gladder. E ... lees meer

L'Oréal Paris Dagcrème 50 ml Skin Expert Revitalift

Het product
De dagcrème stimuleert de natuurlijke productie van natuurlijke lifters. Op die manier maakt ze de huid strakker en geeft ze de huid volume van binnenuit. Voor vrouwen boven de 40 jaar. Geschikt voor elk huidtype.

Het resultaat
Onmiddellijk is de huid mooier, strakker en gladder. Elke dag lijkt de huid zichtbaar jonger. Na 4 weken zijn de rimpels verminderd en wordt de huid steviger.

Hoe te Gebruiken?
's Ochtends aanbrengen op het hele gezicht.

 

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Meer informatie
Merk L'Oreal Dermo Expertise
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Dagcrème 50 ml Skin Expert Revitalift
Uw waardering