L’Oréal Paris Dagcrème Revitalift Filler 50 ml Anti Rimpel 

Op voorraad
SKU
3600522892434
Aanbiedingsprijs € 24,00 Normale prijs € 34,35
Vanaf je 25ste levensjaar kunnen de eerste lijntjes in je gezicht zich al vormen. We worden immers allemaal ouder. Daarnaast hebben stress, schadelijke UV-stralen en vervuiling allemaal invloed op je huid, waardoor je uitstraling ongewild beïnvloed kan worden. Naar mate we ouder worden ontstaan er ... lees meer

L’Oréal Paris Dagcrème Revitalift Filler 50 ml Anti Rimpel 

Vanaf je 25ste levensjaar kunnen de eerste lijntjes in je gezicht zich al vormen. We worden immers allemaal ouder. Daarnaast hebben stress, schadelijke UV-stralen en vervuiling allemaal invloed op je huid, waardoor je uitstraling ongewild beïnvloed kan worden. Naar mate we ouder worden ontstaan er meer rimpels, verliest de huid meer volume en verdwijnen slaaptelijntjes steeds langzamer. We kunnen dit huidverouderingsproces niet tegenhouden, maar wel vertragen. Het gebruik van juiste verzorgingsproducten is dan ook cruciaal.

 

Rimpels:

De meest bekende vorm van huidveroudering zijn waarschijnlijk wel rimpels. Fijne lijntjes laten zich als eerste zien. Deze vormen zich vaak rondom de ogen. Daarnaast kunnen er rimpels op het voorhoofd ontstaan door onze gezichtsuitdrukkingen. Deze worden in de loop der tijd dieper. Bovendien verliest de huid haar veerkracht en elasticiteit. De huid kan er ouder en grauwer uit gaan zien.

 

Jouw ideale gezichtsverzorgingsroutine:

Stap 1: Serum
De serum van deze productlijn bevat een zeer hoge concentratie Hyaluronzuur. Dit geeft een echte boost. Gebruik de serum voor je dagcrème. Omdat het product zo geconcentreerd is, is een kleine dosering al genoeg. Je kunt het product daarom druppel voor druppel aanbrengen. 

Stap 2: Dagverzorging
Breng na het serum de dagcrème aan. Deze niet-vette crème geeft direct voor een voelbaar zacht gevoel op de huid. Het bevat zowel Hyaluronzuur als Fibroxyl voor een volumeboost. 

Stap 3: Nachtverzorging
Het beste moment om je huid te herstellen is ’s nachts. De huidcellen delen zich dan twee keer zo snel dan overdag! Om dit proces te helpen, heeft de nachtcrème een andere samenstelling dan de dagcrème. Het is een gel-achtige balsem die smelt op je huid. Het zorgt ervoor dat het niveau van Hyaluronzuur ’s nachts op pijl gehouden wordt waardoor vouwen en slaaplijntjes in het gezicht verminderen.

Tip! Ontdek ook de L’Oréal Paris Revitalift Filler Anti Rimpel nachtcrème en serum voor het beste resultaat. Ontdek nu de hele Revitalift Filler Anti Rimpel serie .

 

 

Over L’Oréal Paris

L’Oréal Paris is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L’Oréal Paris Dagcrème Revitalift Filler 50 ml Anti Rimpel 
Uw waardering