L'Oréal Paris Nachtcrème 50 ml Skin Expert Revitalift Filler Volumegevende 

Op voorraad
SKU
3600523201433
Aanbiedingsprijs € 22,90 Normale prijs € 34,35
Het product Wat verraadt jouw leeftijd? Dat zijn niet alleen rimpels, maar ook het volumeverlies ter hoogte van wangen en jukbeenderen. Daarom heeft L?Oréal Paris Revitalift Filler [HA] gecreëerd, de eerste volumegevende dagverzorging. Het geheim? De hoogste concentratie hyaluronzuur in een ... lees meer

L'Oréal Paris Nachtcrème 50 ml Skin Expert Revitalift Filler Volumegevende 

Het product
Wat verraadt jouw leeftijd? Dat zijn niet alleen rimpels, maar ook het volumeverlies ter hoogte van wangen en jukbeenderen.

Daarom heeft L?Oréal Paris Revitalift Filler [HA] gecreëerd, de eerste volumegevende dagverzorging.

Het geheim? De hoogste concentratie hyaluronzuur in een verzorging van L?Oréal. Verrijkt met Fibroxyl, een plantaardig extract, vult deze verzorging de rimpels zichtbaar op en herstelt het volume.

Het resultaat
HERSTELT HET VOLUME
Dag na dag, word je gezichtsvolume hersteld. De huid verstevigt en wordt sterker en frisser. Wangen en jukbeenderen herwinnen hun volume (+26%).

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Meer informatie
Merk L'Oreal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L'Oréal Paris Nachtcrème 50 ml Skin Expert Revitalift Filler Volumegevende 
Uw waardering