Dermo Serum 30 ml Expert Revitalift Laser X3

Op voorraad
SKU
3600522249634
Aanbiedingsprijs € 17,95 Normale prijs € 26,95
Het serum van Revitalift Laser X3 heeft een 3-voudige werking: het trekt snel diep in de huid om rimpels te verminderen en de huid te herstellen, het versterkt en stimuleert het steunweefsel van de huid om het gezicht strakker te maken en verkleint de poriën voor een zichtbaar geëgaliseerde huid. ... lees meer

Dermo Serum 30 ml Expert Revitalift Laser X3

Het serum van Revitalift Laser X3 heeft een 3-voudige werking: het trekt snel diep in de huid om rimpels te verminderen en de huid te herstellen, het versterkt en stimuleert het steunweefsel van de huid om het gezicht strakker te maken en verkleint de poriën voor een zichtbaar geëgaliseerde huid. Serums zijn de meest effectieve remedie tegen huidveroudering, vanwege de hoge concentratie actieve ingrediënten. Aanbevolen voor vrouwen vanaf 40 jaar.

HET RESULTAAT:
• Direct: de kwaliteit van de huid is verbeterd. Bij aanraking is de huid aanzienlijk gladder en de teint zichtbaar egaal.
• Dag na dag: rimpels zijn verminderd, de poriën worden geleidelijk kleiner en de huid is steviger en egaler.

HET GEBRUIK:
"s Ochtends en/of "s avonds aanbrengen, voor het aanbrengen van de Revitalift Laser X3 dag- of nachtcrème. Enkele druppels met ronddraaiende beweging op gezicht en hals inmasseren.

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken. Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dermo Serum 30 ml Expert Revitalift Laser X3
Uw waardering