Dermo Oogcontourcrème 15 ml Expert Revitalift 

Op voorraad
SKU
3600521823750
Aanbiedingsprijs € 10,99 Normale prijs € 21,06
Het product Oogcrème met dubbele werking anti-rimpel + stevigheid. Pro-Retinol A, krachtig anti-rimpel bestanddeel, stimuleert de cellulaire regeneratie*. Elasti-flex vermenigvuldigt en versterkt het netwerk van elastinevezels* om hen meer veerkracht te geven. Het steunweefsel van de huid* wordt v ... lees meer

Dermo Oogcontourcrème 15 ml Expert Revitalift 

Het product
Oogcrème met dubbele werking anti-rimpel + stevigheid. Pro-Retinol A, krachtig anti-rimpel bestanddeel, stimuleert de cellulaire regeneratie*. Elasti-flex vermenigvuldigt en versterkt het netwerk van elastinevezels* om hen meer veerkracht te geven. Het steunweefsel van de huid* wordt voller voor elastischere en stevigere huid.
*In vitro test

Het resultaat
1. De huid rondom de ogen is onmiddellijk gehydrateerd en verstevigd.
2. Na 4 weken zijn de kraaienpootjes verminderd..

Hoe te Gebruiken?
s Ochtends en 's avonds aanbrengen rondom de oogcontouren. Vermijd contact met de ogen.

 

 

Over L’Oréal

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs. Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

 

Met haar continue streven naar uitmuntende resultaten, werkt L’Oréal aan de toekomst van schoonheid. Onze authenticiteit en betrokkenheid bij vrouwen en mannen over de hele wereld, hebben ons in staat gesteld om wereldwijd de multi-etnische nr. 1 te worden op het gebied van schoonheid.

Meer informatie
Merk L'Oreal Dermo Expertise
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dermo Oogcontourcrème 15 ml Expert Revitalift 
Uw waardering