Dove Deodorant Roller 50 ml Cotton Soft

Aanbiedingsprijs € 1,35 Normale prijs € 2,50
Op voorraad
SKU
50097630

Dove Deodorant Roller Women Cotton Soft Een nieuwe variant binnen het Dove portfolio die geïnspireerd is op de propositie van katoen. Katoen heeft een rijke associatie door zijn frisse, koele, droge, natuurlijke, zachte en zorgzame aspecten. Dit in combinatie met een boeket van witte rozenblaadj ... lees meer

Dove Deodorant Roller 50 ml Cotton Soft

Dove Deodorant Roller Women Cotton Soft Een nieuwe variant binnen het Dove portfolio die geïnspireerd is op de propositie van katoen. Katoen heeft een rijke associatie door zijn frisse, koele, droge, natuurlijke, zachte en zorgzame aspecten. Dit in combinatie met een boeket van witte rozenblaadjes, freesia, muguet en jasmijn maakt de Dove Cotton Soft een onweerstaanbare deodorant.

• 48uur bescherming 
• Met de unieke ¼ hydraterende van Dove, die helpt de huid herstellen en verzorgen
• Frisse geur van gewassen katoen 

Nieuwe Dove Cotton Soft levert 48h bescherming met een geur die je doet denken aan fris gewassen katoen. Met de unieke ¼ hydraterende crème, bevat ook deze deodorant de beste verzorging die je gewend bent van Dove. 

Over Dove

"Dove is het grootste merk ter wereld in producten voor persoonlijke verzorging. Dove begon in 1957 met het ontwikkelen van zeep met hydraterende crème, en bracht in 1980 als eerste de hydraterende wasgel op de markt. Na de introductie van Dove in Nederland, is het ook in Nederland uitgegroeid tot een van de grootste merken binnen persoonlijke verzorging. Dove staat bekend om haar vele producten en haar ""Tijd voor echte schoonheid' campagne. Dove wil dat vrouwen weten dat schoonheid niet alleen wordt bepaald door de buitenkant, maar ook van binnenuit komt. En om al die verschillende schoonheden goed uit te laten komen heeft Dove een groot assortiment aan producten voor persoonlijke verzorging die mild zijn voor huid en haar. 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dove Deodorant Roller 50 ml Cotton Soft
Uw waardering