Dove Deodorant Roller 50 ml Men Care Extra Fresh

-53%
Aanbiedingsprijs € 1,35 Normale prijs € 2,85
Op voorraad
SKU
96081716
Met Dove Men+Care Extra Fresh ben je 48 uur lang beschermd tegen zweet en een transpiratiegeur. De roller bevat niet alleen anti-transpiratiemiddelen die je beschermen tegen transpiratievocht- en geur, maar ook hydraterende crème waardoor je huid beschermd wordt tegen irritaties. Daarnaast is Dove ... lees meer

Dove Deodorant Roller 50 ml Men Care Extra Fresh

Dove Deodorant Roller Men+Care Extra Fresh combineert anti-transpirant ingrediënten met ¼ hydraterende crème.

• Met ¼ hydraterende crème van Dove.
• 48 uur effectieve bescherming tegen transpiratie.
• Een mannelijk parfum dat doet denken aan de ongerepte en wilde natuur.
• Beschermt de huid tegen irritaties.
• In compacte rolverpakking.
• Praktisch en snel in gebruik.

Met Dove Men+Care Extra Fresh ben je 48 uur lang beschermd tegen zweet en een transpiratiegeur. De roller bevat niet alleen anti-transpiratiemiddelen die je beschermen tegen transpiratievocht- en geur, maar ook hydraterende crème waardoor je huid beschermd wordt tegen irritaties. Daarnaast is Dove Men+Care Extra Fresh voorzien van een verfrissende en energieke geur. Doordat Dove Men+Care ¼ van Dove’s hydraterende crème bevat wordt je huid optimaal beschermd tegen irritaties en worden je oksels optimaal verzorgd. Zo voelen je oksels niet alleen fris, maar ook nog gezond en verzorgd aan. Met Dove deodorant ben je 48 uur lang beschermd tegen transpiratie. Dus hoe druk je het ook hebt, jij hoeft je nooit meer zorgen te maken over zweetoksels of een vieze transpiratiegeur. Die zorgen kun je aan Dove Men+Care Extra Fresh Deodorant overlaten! Met deze deodorant ruik je 2 dagen lang heerlijk fris en heb je geen last van natte oksels. Het parfum van de deodorantroller doet denken aan de ongerepte en wilde natuur. Een echte mannelijke geur dus, die jouw stoere kant weer boven laat komen. Met deze geur kun je zelfverzekerd en mannelijk de dag door. De deodorant zit in een praktische rolverpakking. Hierdoor is hij snel en gemakkelijk in gebruik. 

Gebruiksinformatie 1. Goed schuddden voor gebruik en aanbrengen onder de oksel.
2. Niet aanbrengen op geïrriteerde of beschadigde huid.
Niet op geirriteerde huid of beschadigde huid

Veelgestelde vragen over Q: Last van zweet? A: Probeer Dove Men+Care deodorant, het is hard tegen zweet en zacht voor de huid. 
Q: Waarom is Dove Men+Care goed voor de huid? A: Dove Men+Care bevat Dove's 1/4 hydraterende creme .
Q: Last van gele vlekken? A: Probeer Dove Men+Care Invisible Dry. Deze deodorant is gestest geweest op 100 kleuren. 
Q: Sprayen of rollen? A: De keuzen tussen sprayen of rollen is persoonlijk. Het voordeel van sprayen is dat de verpakking niet in aanraking komt met de huid. Terwijl een spray een stuk praktischer en vaak sneller is om te gebruiken. 


1. Last van zweet?
Dove Men+Care deodorant treedt hard op tegen zweet maar is tegelijkertijd zacht voor de huid.

2. Waarom is Dove Men+Care goed voor de huid?
Dove Men+Care bevat 1/4 van Dove's hydraterende crème.

3. Sprayen of rollen?
De keuze tussen sprayen of rollen is persoonlijk. Het voordeel van sprayen is dat de verpakking niet in aanraking komt met de huid. Terwijl een roller een stuk praktischer en vaak sneller in gebruik is.

Meer informatie
Levertijd Vandaag
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dove Deodorant Roller 50 ml Men Care Extra Fresh
Uw waardering