Dove Douchecrème 250 ml Caring Protection

Niet op voorraad
SKU
8712561607391
Aanbiedingsprijs € 2,38 Normale prijs € 3,57
Dove heeft als visie een wereld te creëren waarin schoonheid een bron van vertrouwen is in plaats van angst. Met Dove Caring Protection Douchecrème maakt Dove zijn visie helemaal waar. Ben je op zoek naar een zachte en ontspannende douchecrème voor een gevoel van ontspanning? Dan is de Dove Carin ... lees meer

Dove Douchecrème 250 ml Caring Protection

Dove heeft als visie een wereld te creëren waarin schoonheid een bron van vertrouwen is in plaats van angst. Met Dove Caring Protection Douchecrème maakt Dove zijn visie helemaal waar. Ben je op zoek naar een zachte en ontspannende douchecrème voor een gevoel van ontspanning? Dan is de Dove Caring Protection Douchecrème iets voor jou! Warm water en sommige doucheproducten kunnen de beschermingsbarrière van de huid aantasten, waardoor het vochtgehalte schommelt. Dat maakt de huid erg droog. Om dat te voorkomen heeft Dove een douchecrème ontwikkeld op basis van verzorgende oliën: Dove Caring Protection Douchecreme. Deze verzorgende douchecrème bevat NutriumMoisture dat zorgt voor de unieke combinatie van vocht inbrengende ingrediënten en voedende ingrediënten.

  • Bevat NutriumMoisture
  • Rijk aan natuurlijke oliën en huideigen lipiden
  • Helpt je huidoppervlak te herstellen
  • Verzorgende bescherming, altijd mooi
  • Voor een zachte en stralende huid
  • Met een heerlijke geur van Dove

 

Over Dove

Dove is het grootste merk ter wereld in producten voor persoonlijke verzorging. Dove begon in 1957 met het ontwikkelen van zeep met hydraterende crème, en bracht in 1980 als eerste de hydraterende wasgel op de markt. Na de introductie van Dove in Nederland en België, is het in beide landen uitgegroeid tot een van de grootste merken binnen persoonlijke verzorging. Dove staat bekend om haar vele producten en haar "Tijd voor echte schoonheid' campagne. Dove wil dat vrouwen weten dat schoonheid niet alleen wordt bepaald door de buitenkant, maar ook van binnenuit komt. En om al die verschillende schoonheden goed uit te laten komen heeft Dove een groot assortiment aan producten voor persoonlijke verzorging die mild zijn voor huid en haar. Dove is groot in verschillende productcategorieën. 

Meer informatie
Merk Dove
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dove Douchecrème 250 ml Caring Protection
Uw waardering