Dove Douche Pampering Pistachio - 250 ml

Op voorraad
SKU
8712561645256
Aanbiedingsprijs € 2,38 Normale prijs € 3,57
De unieke formule van Dove Purely Pampering douchecrème Pistache & Magnolia is zacht, delicaat en warm. De rijkheid van pistacheen het bloemige karakter van de meiklokjes Zacht, delicaat en warm Een ultiem verwenmomentje De unieke formule van Dove Purely Pampering douchecrème Pistache & Magnol ... lees meer

Dove Douche  Pampering Pistachio - 250 ml

De unieke formule van Dove Purely Pampering douchecrème Pistache & Magnolia is zacht, delicaat en warm.

  • De rijkheid van pistacheen het bloemige karakter van de meiklokjes
  • Zacht, delicaat en warm
  • Een ultiem verwenmomentje

De unieke formule van Dove Purely Pampering douchecrème Pistache & Magnolia is zacht, delicaat en warm. Het verwennende element wordt gedragen door de rijkheid van pistache. Het bloemige karakter van de meiklokjes heeft een uitgesproken vrouwelijk karakter. Een ultiem verwenmomentje!

 

 

Over Dove

Dove is het grootste merk ter wereld in producten voor persoonlijke verzorging. Dove begon in 1957 met het ontwikkelen van zeep met hydraterende crème, en bracht in 1980 als eerste de hydraterende wasgel op de markt. Na de introductie van Dove in Nederland en België, is het in beide landen uitgegroeid tot een van de grootste merken binnen persoonlijke verzorging. Dove staat bekend om haar vele producten en haar "Tijd voor echte schoonheid' campagne. Dove wil dat vrouwen weten dat schoonheid niet alleen wordt bepaald door de buitenkant, maar ook van binnenuit komt. En om al die verschillende schoonheden goed uit te laten komen heeft Dove een groot assortiment aan producten voor persoonlijke verzorging die mild zijn voor huid en haar. Dove is groot in verschillende productcategorieën. 

Meer informatie
Merk Dove
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dove Douche Pampering Pistachio - 250 ml
Uw waardering